Slavenību masieris apsūdzēts par izvarošanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

47 gadus vecais "zvaigžņu masieris" Tjerī Šišportišs, kurš strādājis arī ar Tomu Krūzu, Silvestru Stalloni un citām slavenībām, ceturtdien stājās tiesas priekšā sakarā ar apsūdzībām par 13 sieviešu sazāļošanu un izvarošanu.

Šišportišs tiek apsūdzēts par upuru atvilināšanu uz savām mājām franču Rivjērā, kur viņš tās sazāļojis, ēdienam vai dzērienam pievienojot spēcīgus nomierinošus līdzekļus.

Daļa no Nicā notiekošās tiesas prāvas ir sabiedrībai slēgta, taču reportieru klātbūtne ir atļauta.

Šišportišs atzīst, ka ir nodarbojies ar seksu ar dažām no savām klientēm, taču tā bijusi abpusēja vēlme.

Viņš ir uzaicinājis apmēram 20 aizstāvības lieciniekus, tai skaitā arī franču aktrisi Emanuelu Beāru, lai gan viņa nosūtījusi vēstuli ar paskaidrojumu, ka nav pieejama filmēšanās saistību dēļ.

"Es neesmu vainīgs izvirzītajās apsūdzībās," uzsvēra Šišportišs, kad tika nolasītas apsūdzības.

"Visi šie cilvēki ir pieauguši. Pavedināšanai ir savi noteikumi. Ja tos pieņem abas puses, tad ir saņemta abpusēja piekrišana," viņš piebilda par apsūdzētājām.

Masieris izmeklēšanas laikā lielījās, ka viņš masējis slavenības savas reputācijas celšanai un meiteņu pievilināšanai. Pēc viņa teiktā, apsūdzētājas ir vairākkārt nākušas pie viņa uz mājām, kas liecina par to, ka sievietēm nav bijuši iebildumi tikties.

Pārmeklējot Šišportiša mājās, tika atrasti nomierinoši līdzekļi un seksuālu attiecību videoieraksti ar dažām no sievietēm, kuras pavēstīja policijai, ka notikušo neatceras.

Tiesas prāva turpināsies 18.maijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu