Internetā parādījušies "Mis Latvija" kailfoto

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nasha.lv

Internetā parādījušies kompromitējoši "Mis Pasaule 2011" Latvijas pārstāves Alises Miškovskas kailfoto. Tas viņai var draudēt ar diskvalifikāciju, jo konkursā nedrīkst piedalīties meitenes, kas fotografējušās kailas, vēsta portāls "Kas Jauns".

Tagad Miškovskai nāksies vai nu atzīties, ka savulaik fotogrāfam pozējusi kaila, vai arī pierādīt, ka tā ir provokācija. "Miss World" konkursa reglamentā ir ierakstīts, ka tajā nevar piedalīties meitenes, kuras fotografējušās kailas.

"Miss World" konkurss norit jau kopš 1951. gada, un tā vadītāja, konkursa dibinātāja Ērika Morlija sieva Džūlija stingri seko tam, lai tiktu ievēroti visi šā prestižā konkursa priekšnoteikumi.

Kā stāsta kāds skaistumkonkursu rīkošanas speciālists, "Miss World" direkcijai būtu nekavējoties jādiskvalificē Latvijas pārstāve, jo viņai ir slikta reputācija.

"Miss World" konkursa prezidente Džūlija Morlija nepieļaus, ka tik prestižā konkursā piedalīsies meitene ar neskaidru un "netīru" pagātni, viņš saka. "Morlija ir ļoti piekasīgs cilvēks un skrupulozi veic meiteņu atlasi. Jo runa taču ir par konkursa reputāciju! Pie tam arī nolikumā rakstīts, ka meitene, kura kaut kad ir fotografējusies kaila, nedrīkst piedalīties konkursā. Ja tas tiek konstatēts, tad viņu nekavējoties diskvalificē. Tas pats attiecas arī uz smēķēšanu. Ja meiteni ieraudzīs ar cigareti, tad biļete un ar vilcienu uz mājām…" skaidro speciālists.

Fotogrāfijas, kurās Alise Miškovska ir fotografējusies ar kailām krūtīm, ir izvietotas vairākos Daugavpils interneta portālos.

Daugavpils laikraksts "Naša Gazeta" raksta, ka Miškovskas piedalīšanos konkursā sponsorē vietējais oligarhs Antons Samburs, kurš it kā esot nopircis Miškovskas uzvaru konkursā "Mis Latvija 2010". Savukārt oficiālā informācija liecina, ka Miškovskas piedalīšanos "Miss World" konkursā atbalsta Daugavpils dome, tam atvēlot 2800 latu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu