Rindās uz Latvijas-Krievijas robežas turpina gaidīt ap 300 kravas automašīnas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Arī nakts laikā pie Latvijas-Krievijas robežas rindās gaidošo kravas automašīnu skaits turpināja samazināties, tomēr rindās gaidā vēl aptuveni 305 automašīnas, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) sniegtā informācija.

Lai šķērsotu Latvijas-Krievijas robežu, no Latvijas puses rindā pie Terehovas robežkontroles punkta šorīt rindā gaida 270 automašīnas, bet paredzamais gaidīšanas laiks palicis nemainīgs - 24 stundas. Vakar no rīta šajā robežkontroles punktā rindā gaidīja 320 automašīnas, bet vakarā jau 280.

Savukārt rindā pie Grebņevas robežkontroles punkta šorīt gaida 35 automašīnas. Sestdien no rīta to bija 50, bet vakarā - 25. Salīdzinot ar sestdienas vakaru, prognozējamais gaidīšanas laiks šajā vietā ir palielielinājies par vienu stundu - līdz septiņām stundām.

Savukārt rindas pie Latvijas-Baltkrievijas robežšķērsošanas vietām Pāterniekos un Silenē neveidojas.

Kā ziņots, Valsts ieņēmumu dienests trešdien aicināja pārvadātājus, kuri ved preces uz Krieviju, izmantot muitas kontroles punktu «Grebņeva», kur rindā gaidīja salīdzinoši neliels skaits kravas automašīnu.

Garās kravas automašīnu rindas uz Latvijas un Krievijas robežas varētu būt skaidrojamas gan ar traucējumiem datorsistēmas darbībā Krievijas pusē, gan ar autopārvadātāju padziļinātu pārbaudi, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā (ATD).

Saskaņā ar ATD rīcībā esošo informāciju 27. un 28.februārī Krievijas robežkontroles punktos bijuši konstatēti traucējumi datorsistēmas darbībā, bet šobrīd tehniskās problēmas ir novērstas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu