"Lauvas" uzvar "Bebrus" un pārņem vadību (15)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas hokeja čempionāta finālsērijās trešajā spēlē "Rīga 2000" viesos ar 4:2 uzvarējusi "ASK/Ogri", sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

Rezultātu pirmā perioda devītajā minūtē atklāja ogrēnieši, kad skaitlisko vairākumu izmantoja Aigars Razgals.

Savukārt otrajā periodā laukumā dominēja rīdzinieki. Vispirms Raimonds Daniličs skaitliskajā mazākumā panāca izlīdzinājumu, bet pēc tam Ģirts Ankipāns "Rīgu 2000" izvirzīja vadībā. Vēl pēc trīsarpus minūtēm precīzs atkal bija Daniličs, kas šoreiz izmantoja skaitlisko vairākumu, panākot jau 3:1. Pēc nepilnas pusotras minūtes "Rīgas 2000" pretuzbrukums noslēdzās ar ceturto vārtu guvumu. Šoreiz precīzs bija Edgars Žaltkovskis.

Spēles trešā perioda vidū ogrēnieši otro reizi tika pie vārtu guvuma, kad skaitliskajā vairākumā izspēlēto kombināciju ar precīzu raidījumu noslēdza Aleksandrs Kerčs, savas komandas deficītu samazinot līdz diviem vārtiem. Atlikušajā laikā abu komandu sastāvos bija vairāki noraidījumi, taču rezultāts nemainījās.

Sērijas ceturtā spēle notiks pirmdien, "Siemens" ledus hallē Piņķos.

Jau ziņots, ka sērijas pirmajā spēlē rīdzinieki viesos bija pārāki ar rezultātu 5:2, bet otrajā spēlē "ASK/Ogre" izdevās panākt izlīdzinājumu sērijā, uzvarot izbraukumā ar rezultātu 5:1.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu