Sprukta uzvaras gols Somijā! (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hpk.fi

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Jānis Sprukts sestdien guva vienīgos vārtus Somijas čempionāta finālsērijas pirmajā mačā, palīdzot Hēmenlinnas HPK komandai ar 1:0 uzvarēt Pori "Assat". Arī sērijā līdz trīs uzvarām HPK tagad ir vadībā ar 1-0.

Latvijas izlases hokejists spēles rezultātu atklāja jau pirmā perioda piektajā minūtē un beigu beigās tie izrādījās arī uzvaras vārti, jo turpmākajā mača gaitā abu komandu vārtu vīri bija savu uzdevumu augstumos.

Nosargāt Sprukta panākto trauslo pārsvaru palīdzēja latviešu azisargs Kaspars Astašenko, kurš pirmajā un trešajā periodā saņēma arī pa vienam divminūšu noraidījumam.

"Play off" turnīrā Spruktam šie bija trešie gūtie vārti un ar pieciem punktiem (3+2) viņš ir sestais rezultatīvākais savā komandā.

Finālsērijas otrais mačs 18. aprīlī notiks "Assat" komandas laukumā, bet Latvijas izlasei abi latvieši varēs pievienoties ne atrāk kā pēc 20. aprīļa, kad notiks trešā finālspēle.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu