Cilvēki, kas rada TVNET!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STUDIOIMAGINE

Desmit gadi ir liela jubileja, tāpēc nolēmām, ka nu ir laiks arī atklāties mums pašiem, cilvēkiem, kas diendienā strādā, lai jums, lasītāji, būtu aktuāla, interesanta un daudzveidīga informācija par to, kas notiek pasaulē!

TVNET redakcija

Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET
Foto: TVNET

***

Protams, TVNET redakcija nav vienīgie cilvēki, kas rada TVNET. Šie ir satura pavēlnieki, kas nodrošina ik dienu aktuālas, kvalitatīvas un patiesas informācijas rotāciju portālā.

Mēs, portāls TVNET, nemaz nebūtu radušies bez mūsu direktora Ivara Baula spožajām idejām, apņēmības, pacietības un neatlaidības, kas bija tik ļoti nepieciešama jauna portāla izveidei.

Tāpat mēs nebūtu nekas, ja mūsu komandā nedarbotos tik profesionāli, savu darbu mīloši puiši, kādi mums ir tehniskajā nodaļā – Kristaps Armanis, Ēriks Krūze, Edijs Sirotins, Kristaps Kazarevskis, Artūrs Kārkliņš un Gatis Sikorskis.

Bez mūsu radošās, apņēmīgās un galu galā kreatīvās mārketinga daļas, kurā Lindas Saulītes pārziņā darbojas Kristīne Turkina-Beināre un Sintija Jace, TVNET nemaz nespētu eksistēt! Tāpat arī bez kārtības grāmatvedībā, par ko rūpējas Inta Ragucka, un redakcijas administrēšanas, kuru veic Kristīne Lielauza, TVNET ikdiena nav iedomājama!

Bet par mums jūs nezinātu vai vismaz zinātu mazāk, ja pašreklāmā nedarbotos tādi aktīvi jaunieši kā Dace Lūse un Mārtiņš Otto!

Foto: STUDIOIMAGINE


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu