"Mītava Open" precizē reglamentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzklausot daudzu potenciālo MĪTAVA OPEN dalībnieku viedokli, atklātā amatieru čempionāta mini futbolā organizatori ir pieņēmuši lēmumu precizēt čempionāta reglamentu, TVNET informē turnīra organizatori.

Mītava Open čempionātā varēs piedalīties arī tie futbolisti, kuri spēlējuši pirmajā līgā.

Turpmāk futbola līgās spēlējušo dalībnieku piedalīšanās čempionātā tiek ierobežota šādi (citāts no reglamenta): "4.2. Čempionātā drīkst piedalīties tikai tādi spēlētāji, kuri ir vecāki par 16 (sešpadsmit) gadiem un kuri nespēlē un nekad nav spēlējuši Latvijas virslīgā (virslīgas komandu dublierus ieskaitot), nespēlē Latvijas 1.līgā (izņemot spēlētājus, kas 1.līgā nav spēlējuši kopš 2006.gada. Komandas sastāvā drīkst pieteikt ne vairāk kā 2 šādus spēlētājus) vai jebkuras citas valsts pirmajās 2 (divās) augstākajās vai jebkādās citās profesionālajās līgās (pēc ranga)."

"Praktiski tas nozīmē, ka mūsu turnīrā varēs piedalīties arī tie sporta entuziasti, kuri pirmajā līgā piedalījušies sen vai, piemēram, izspēlējuši tikai pāris spēļu. Tādu spēlētāju, kuri kādas komandas sastāvā ir "pabāzuši degunu" 1. līgā, izrādās, ir ļoti daudz. Mēs negribētu viņiem liegt iespēju cīnīties par MĪTAVA OPEN balvām. Tomēr, lai nenodarītu pāri tiem, kas futbolu spēlē sētā, kopā ar tiesnesi esam noteikuši ierobežojumus," stāsta Kaspars Roga.

Visas līdz šim pieteiktās/apstiprinātās komandas drīkst veikt korekcijas savos pieteikumos, ņemot vērā reglamenta izmaiņas un nezaudējot savu vietu turnīrā. Čempionātu organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED.

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2009 norises plāns

4. jūlijs - Kurzemes posms Kuldīga, Kuldīgas pilsētas stadions

11. jūlijs - Zemgales posms Tukums, Tukuma stadions (Pauzera pļava)

18. jūlijs - Vidzemes posms Valmiera, Pārgaujas ģimnāzijas stadions

25. jūlijs - Latgales posms Līvāni, Līvānu pilsētas stadions

1. augusts - Ziemeļaustrumlatvijas posms Gulbene, Pilsētas sporta centra stadions

8. augusts - Rīgas posms Rīga, stadions tiek precizēts

15. augusts - Fināls pilsēta tiek precizēta

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu