Virga: «Līvi» - tā ir visa mana dzīve!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo sestdien Latvijas 1. Rokkafejnīcas Reiterna namā 4. gadu dzimšanas dienas svinību kulminācijā gaidāms kāds ļoti īpašs notikums - leģendārās rokgrupas «Līvi» koncerts «Līvi. 40. Deviņvīru spēks ir modies», kurā mūziķi Ainars Virga, Vilnis Krieviņš, Gundars Mucenieks, Jānis Buķelis un Mārtiņš Burkevics parūpēsies, lai ikvienam būtu iespēja atsaukt atmiņā un izbaudīt spilgtākās muzikālās epizodes no «Līvu» iespaidīgās vēstures.

«Svētki ir sākušies! «Līvu» 40. jubilejas svinības, kas ilgs visu šo gadu, oficiāli tiks atklātas sestdien,» stāsta īpašā koncerta autors Ainars Virga. «Koncertā spēlēsim visu pēc kārtas, ko vien iespējams saistībā ar «Līviem» iedomāties, no Ķiģeļa laikiem līdz pat šodienai. Turklāt tas viss skanēs jaunā un īpašā izpildījumā - Buka izpildījumā.»

Vaicāts, ar kādām sajūtām rokenrolmuzikants sagaida «Līvu» apaļās jubilejas gadu, Ainars Virga ir lakonisks un tiešs: «Tā ir visa mana dzīve, 31 gadu esmu kopā ar grupu. Man šis viss ir tik ļoti personiski, cik personiski kaut kas vispār spēj būt. Kā bērna dzimšanas diena, kā laulības jubileja.»

Jau vēstīts, ka Latvijas 1. Rokkafejnīcas 4 gadu dzimšanas dienas svinības aizsāksies 25. februāra vakarā, kad rokkafejnīcā notiks filmu triloģijas «Savējie sapratīs» pirmās filmas «Sākums. Sešdesmitie.» pirmizrāde, pēc kuras koncertu sniegs filmas tituldziesmas autori - grupa «Laime pilnīga». Godinot mūžībā aizgājušo Latvijas rokenrola karali, ceturtdienas vakarā notiks arī Pita Andersona slavas sienas atklāšana, pēc kuras uzstāsies rockabilly grupa «The Swamp Shakers».

Foto: Publicitātes foto

Piektdien gaidāms jaudīgs grupas «Inokentijs Mārpls» koncerts, kam sekos jautrība un dejas līdz rītam kopā ar «Rock’n’Berries», bet sestdienas vakarā pirms jau izceltā «Līvu» koncerta uzstāsies grupa «Wild Detroit Gand & So Lucid Electric Fieel», bet vēlāk vakarā par mūziku gādās pozitīvā roka komanda «Neon Saurdays», kam sekos dziesmas, dejas un jautrība kopā ar «Jagermeister Brass Band» un apvienību «Atis Ieviņš & The Rock Brothers».

Biļetes uz sestdienas koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā, kā arī Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Biļešu cena šobrīd ir 7 eiro, bet, svinībām tuvojoties, tās var kļūt dārgākas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu