Uz "Rock'n'Riga" skatuves kāps Kaspars Bindemanis (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

28.augustā bārā "Rock'n'Riga" notiks grupas "Kaspar Bindeman & The Old Soldiers" koncerts, informēja mūziķa pārstāvji.

Šis būs jau trešais Kaspara Bindemaņa dzīvās mūzikas koncerts pēc vairāku gadu pārtraukuma.

Uz "Rock'n'Riga" skatuves līdzās Bindemanim spēlēs bundzinieks Vilnis Krieviņš, basģitārists Mārtiņš Burkevics, ģitārists Jānis Reinis, taustiņinstrumentālists Gatis Ulmanis, dziedās Līga un Zane Goiževskas. Iespējams, "The Old Soldiers" pievienosies arī saksofonists Zintis Žvarts.

Uz ielas pie kluba ieejas paredzēta koncerta projekcija uz lielā ekrāna, kā arī VJ Mlada.Volga darbošanās.

"Ņemot vērā organisko pāreju no "Old Soldiers" uz "Los Masculinos", iespējams, šis būs pēdējais Veco zaldātu pilnmetrāžas koncerts," informē mūziķa pārstāvji.

Bindemaņa koncertu sērija noslēgsies 18.septembrī.

Pirmais Bindemaņa koncerts "Piedzīvojumi izmēģinājumu laboratorijā" norisinājās 14.augustā "Spīķeru koncertzāles" pagalmā iepretim alus restorānam "Merlin", bet otrais koncerts "La fiesta De puta madre!" notiks "Rīgas svētku" laikā, 21.augustā, Daugavas malā iepretim "Spīķeru koncertzālei".

Par galvenajiem iemesliem, kādēļ Bindemanis atgriezies dzīvās mūzikas lauciņā, uzskatāmi ierakstu zīmola un studijas "Bazooka" atjaunošana, kā arī divu singlu, video un albuma izdošana.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu