Seriāla «Draugi» aktieri apvienojas televīzijas speciālizlaidumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

90. gadu komēdijseriāla «Friends» («Draugi») galveno lomu tēlotāji svētdien apvienojās telekanāla NBC speciālizlaidumā, kas bija veltīts amerikāņu režisoram Džeimsam Berouzam. Divas stundas garajā pārraidē piedalījās aktieri no televīzijas seriāliem, kuru veidošanā Berouzs bijis iesaistīts.

Speciālizlaidumā piedalījās «Friends» aktieri Dženifera Anistone, Kortnija Koksa, Liza Kadrova, Deivids Švimmers un Mets Leblanks. Metjū Perijs bija vienīgais aktieru sastāva dalībnieks, kurš nebija ieradies, jo šomēnes Londonā sākās viņa pirmā teātra iestudējuma izrādīšana.

Seriāla «Friends» aktieri atcerējās kopīgās pokera spēles pēc filmēšanas un citus notikumus. Koksa sacīja, ka ar Anistoni un Kadrovu esot desmit gadus - visu seriāla uzņemšanas laiku - pusdienās ēdušas vienus un tos pašus Anistones gatavotos salātus.

Kadrova sacīja, ka aktieri arī ārpus uzņemšanas laukuma esot bijuši labi draugi.

«Sākumā tas nebija grūti. Mēs vienkārši gribējām pavadīt laiku kopā,» teica Anistone.

«Mēs uzreiz viens otram iepatikāmies. Mēs tikāmies viens otra mājās un kopā skatījāmies seriālu.»

«Mēs visu piedzīvojām kopā - draudzību, ģimeni, salauztu sirdi, bērnus un visu pārējo. Turklāt mums palaimējās, ka arī pārējā pasaule mūs dievināja,» viņa uzsvēra.

Taču sociālajos tīklos vairāki fani sacīja, ka esot vēlējušies redzēt jaunu seriāla sēriju.

75 gadus vecais Berouzs bijis arī vairāku citu amerikāņu iemīļotu seriālu režisors un producents, tostarp «Cheers», «Frasier» un «The Bob Newhart Show».

Speciālizlaidumā apvienojās arī seriāla «Will & Grace» («Vils un Greisa») aktieri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu