Rīgas «Dinamo» priekšpēdējā mačā uzņem Maskavas «Dinamo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» regulārās sezonas priekšpēdējā spēlē savā laukumā šodien uzņems Maskavas «Dinamo» komandu. Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

KHL čempionātā pagājušajā nedēļā bija pārtraukums. Pēc tā otrdien atsākas regulārais turnīrs, kas iegājis finiša taisnē - visām līgas komandām atlicis aizvadīt vien divas spēles.

Normunda Sējēja vadītajai Rīgas komandai šis mačs no sportiskā viedokļa neko neizšķir, jo «Dinamo» jau zaudējis kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. Tikmēr Maskavas «Dinamo», kuras sastāvā nebūs savainotā Mārtiņa Karsuma, vēl var pacīnīties par teorētiski vieglāku pretinieku izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Rīgas «Dinamo» sezonas izskaņā spēlē gaužām neveiksmīgi. Pēdējos septiņos mačos izcīnīta tikai viena uzvara, turklāt trijos no sešiem zaudējumiem nav izdevies gūt vārtus.

Savukārt Maskavas «Dinamo» regulārā čempionāta izskaņā demonstrē lielisku spēli, uzvaru svinot iepriekšējās sešās spēlēs pēc kārtas.

Viens no Krievijas komandas līderiem ir kādreizējais rīdzinieks, aizsargs Mets Robinsons, kurš sakrājis jau 37 rezultativitātes punktus. Viņš guvis 14 vārtus un izpildījis 23 piespēles, būdams savas vienības otrs rezultatīvākais spēlētājs. Par punktu vairāk (7+31) guvis vien uzbrucējs Aleksejs Cvetkovs.

Rīgas «Dinamo» 31 punkts (13+18) un rezultatīvākā spēlētāja gods ir Mikam Indrašim.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 58 spēlēs iegūtiem 69 punktiem ieņem 12. vietu, kamēr Maskavas «Dinamo» ar tikpat mačos iekrātiem 102 punktiem ir piektajā pozīcijā.

Sezonu izslēgšanas spēļu turnīrā no Rietumu konferences turpinās Maskavas CSKA, Artūra Kuldas pārstāvētā Helsinku «Jokerit», Jaroslavļas «Lokomotiv», HK «Soči», Maskavas «Dinamo», Pētera Skudras vadītā, Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo», Sanktpēterburgas SKA un Bratislavas «Slovan» komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu