Seat klāstam pievienojas krosovers Ateca

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Seat

Volkswagen koncernā ietilpstošais spāņu autobūves uzņēmums nupat atklājis savu VW Tiguan interpretāciju un to nodēvējis par Ateca. Tā sauc arī apdzīvotu vietu Saragosas provincē Spānijā.

Jaunais krosovers ir konstruēts uz Volkswagen plaši lietotās moduļveida platformas MQB, kas cita starpā izmantota arī otrās paaudzes Tiguan ražošanā.

Seat Ateca bāzes modelis būs auto ar 1 litra trīs cilindru turbodzinēju, kurš attīsta 116 zirgspēkus un strādā pārī ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Šī motoriņa vilkme tiks novadīta tikai priekšējiem riteņiem. Pēc izvēles būs pieejamas arī citas motorizācijas opcijas un tām būs pieejama arī 4Drive pilnpiedziņa. Kā alternatīva manuālajai transmisijai savukārt būs pieejama septiņu pakāpju DSG pārnesumkārba.

Bez litrīgā motora varēs izvēlēties arī 1,4 litru turbodzinēju ar 150 ZS, kurš turklāt apgādāts ar divu cilindru atslēgšanas funkciju brīžiem, kad slodze ir minimāla. Citas motorizācijas opcijas būs 1,6 litru dīzelis ar 115 ZS, kā arī 2 litru TDI motors ar 150 vai 190 zirgspēkiem.

Atbilstoši mūsdienu tendencēm 4,36 metrus garās (apmēram 6 cm mazāk nekā Tiguan) Ateca aprīkojuma iespēju sarakstā ietilpst priekšējie LED lukturi, multimediju sistēma ar Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, viedtālruņa induktīvās bezvadu uzlādes stacija un citi labumi, pilnu elektronisko drošības asistentu kompleksu (adaptīvā kruīza kontrole, Front Assist, Traffic Sign Recognition, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert, Top View Camera, Traffic Jam Assist u.tml.) ieskaitot.

Seat Ateca publiskā izrādīšana pirmo reizi notiks šā gada 1.martā Ženēvas automobiļu izstādē.

Foto: Seat
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu