Izvēlēti otrie «Supernovas» pusfinālisti. Skatītāji iebalsojuši Markusu Rivu un «MyRadiantU»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

14.februārī Latvijas Televīzijā norisinājās autoru un izpildītāju konkursa «Supernova» otrā tiešraide, kurā no desmit dalībniekiem uz šova pusfinālu izvirzīja četrus dalībniekus. Vai pusfinālā iekļuva arī tavi favorīti?

Dalībniekus vērtēja žūrijas komisija - vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas «Prāta Vētra» dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Intars Busulis un mūzikas biznesa profesionālis Guntars Račs.

Otrais pusfināls izcēlās ar daudz baltiem tērpiem, interneta komentētāji nebeidza uzjautrināties par ideju, ka balsotāji varētu sajaukt Miku Dukuru ar Markusu Rivu. Miks piebilda, ka baltais četrinieks varētu apvienoties un radīt vietējo versiju par grupu «Abba».

Skatītājiem vislabāk patika Latvijā un Krievijā popularitāti iemantojušais dziedātājs Markus Riva ar dziesmu «I can», kā arī grupa «MyRadiantU» ar dziesmu «We will be stars».

Toties žūrijas pārstāvji lēma par labu harizmātiskajai dziedātājai Samantai Tīnai ar dziesmu «Love is forever» un liriskajai dziedātājai Martai Ritovai ar dziesmu «Not from this world».

Tiešraides vērotāji reklāmas pauzēs neatstāja studijas telpas, jo viņus izklaidēja lieliskais Rīgas bebrs, kurš kļuvis iemīļots ne tikai vietējiem atlases vērotājiem, bet arī ārzemju faniem. Tāpēc bebrs šajā tiešraidē runāja gan latviski, gan angliski, lai arī ārzemju interneta tiešraides vērotāji saprastu, ko viņš dara, izklaidējot skatītājus.

Kā jau pienākas Valentīna dienā, bebrs vienai no zālē sēdošajām dāmām dāvināja savu mīlestību un veltīja mīlas deju.

Jau pēc nedēļas būs iespēja vērot «Supernova» pusfinālu, kurā sacentīsies astoņi dalībnieki, un beigu beigās puse no tiem dosies uz finālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu