Režisors: Betmena un Supermena filma ir gandrīz pabeigta

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu režisors Zaks Snaiders atklājis, ka supervaroņu filma «Batman v Superman: Dawn Of Justice» esot gandrīz pabeigta. Filma iznāks kinoteātros 25. martā. Tā būs pirmā reize, kad uz lielā ekrāna satiekas supervaroņi Betmens un Supermens.

«Mēs esam gandrīz pabeiguši filmu. Joprojām palikuši daži sīkumi, vairāki 3D kadri, kas vēl jāapstiprina, un tamlīdzīgi,» viņš teica intervijā interneta raidījumam «Hall of Justice».

«Es teiktu, ka pabeigti 90% vai 99,9%,» viņš sacīja. «Pašlaik mēs tikai noslīpējam pēdējās detaļas, kamēr cenšamies sakārtot «Justice League» filmu grafiku 2017. gadā.»

Kinolentē galvenās lomas spēlē aktieri Bens Afleks un Henrijs Kavils. Snaiders norāda, ka sākumā filma vairāk pievērsīšoties Afleka atveidotajam Betmenam, bet vēlāk abi varoņi tiekot attēloti vienlīdz daudz.

Filmā piedalās tādi aktieri kā Gala Gado, Džeisons Momoa, Eimija Adamsa, Hollija Hantere, Džeremijs Aironss, Lorenss Fišbērns un Daiena Leina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu