Buick prezentē konceptuālu 400 ZS kupeju Avista

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: General Motors

Dažas dienas pirms oficiālās pirmizrādes Detroitas auto šovā General Motors koncerna uzņēmums Buick atklājis jaunu, konceptuālu kupeju Avista, kas apgādāta ar 400 zirgspēku motoru.

2+2 sēdvietu auto ir uzstādīts 3 litru V6 twin-turbo motors, kas ietver cilindru deaktivācijas sistēmu, kā arī start/stop mehānismu, kurš pēc auto apstāšanās atbilstošos apstākļos izslēdz dzinēju. Jāpiezīmē, ka motora jaudu aizmugurējai asij novada astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, savukārt par gaitas komfortu gādā Magnetic Ride Control adaptīvā balstiekārta.

Konceptuālās kupejas riteņu bāze ir 2811 milimetru. Tas ir tikpat, cik jaunākās paaudzes Chevrolet Camaro, un tādējādi pastāv liela varbūtība, ka Avista ir konstruēts uz tās pašas General Motors šasijas Alpha, kura tiek lietota Camaro un arī Cadillac ATS ražošanā. Ja riteņu bāze vedina domāt, ka kupejas salonā ir pietiekami daudz vietas četriem cilvēkiem, tad iespaidu par dinamisku stabilitāti un azartiskām vadāmības īpašībām rada salīdzinoši platā šķērsbāze, kas priekšā ir 1601 milimetrs, bet aizmugurē 1598 mm.

Starp citām zemās, ceļam pieplakušās mašīnas ārējā dizaina iezīmēm var atzīmēt 20 collu riteņu diskus, priekšējo spoileri, kurš izgatavots no oglekļa šķiedras, panorāmas stikla jumtu, iespaidīga izmēra dubultos izpūtēja uzgaļus.

Konceptuālā auto salons ir apgādāts ar pilnībā digitalizētu instrumentu paneli, jaunāko IntelliLink multimediju kompleksu ar skārienekrānu, aktīvo trokšņu slāpēšanas sistēmu, kā arī salonā ieplūstošā gaisa jonizētāju un aromatizētāju.

Par Buick Avista iespējamu nonākšanu līdz konveijeram runāt vēl nevar.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu