Labdarības projektā «Rīga bērnu acīm» savākti līdzekļi bērnu Montesori terapijai visam gadam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir noslēdzies tirdzniecības parka «Alfa» labdarības projekts «Rīga bērnu acīm», un tajā savākti 2600 eiro, kas tiks novirzīti Valmieras SOS ciemata bērniem Montesori terapijas nodarbībām visu 2016. gadu.

«Viena no tirdzniecības parka «Alfa» pamatvērtībām ir ģimene, tāpēc projektam izvēlējāmies Valmieras SOS ciematu, jo tas aprūpē bez vecāku gādības palikušus bērnus. Sākot projektu, skaidri zinājām, ka nevēlamies vienkārši sarūpēt kādu dāvanu vai ziedot naudu, bet vēlējāmies bērniem uzdāvināt iespēju pašiem iesaistīties projekta realizēšanā, gūstot prieku un gandarījumu par paveikto darbu. Esmu patiesi pārsteigta par brīnišķīgo rezultātu, jo bērnu sadarbība ar fotogrāfiem un dizaineri pārvērtās skaistās Ziemassvētku dāvanās, ko novērtēja mūsu pircēji. Vēl jo lielāks gandarījums ir apzināties, ka ar savākto naudas summu Valmieras SOS bērnu ciemats nodrošinās Montesori nodarbības bērniem visu gadu,» stāsta tirdzniecības parka «Alfa» vadītāja Liene Apine.

Tirdzniecības parka «Alfa» labdarības projektā «Rīga bērnu acīm» 12 bērni no Valmieras SOS ciemata kopā ar izciliem Latvijas fotogrāfiem – Agnesi Aljēnu, Matīsu Markovski, informācijas aģentūras LETA fotogrāfu Ediju Pālenu, ziņu portāla TVNET fotogrāfu Edgaru Kalmēnu un Latvijas Avīzes fotogrāfi Karīnu Miezāju – iemūžināja Rīgas skatus, savukārt dizainere Inese Saliņa bērnu radītās fotogrāfijas ietērpa mūsdienīgos dizaina risinājumos un tie tika drukāti uz T-krekliem, krūzēm, telefonu vāciņiem, auduma somiņām, ko visu decembri pret ziedojumiem varēja iegādāties Alfā, labdarības stendā. Tie, kas nepaguva apmeklēt labdarības stendu, taču vēlas iegādāties šīs preces, to var izdarīt SOS ciemata labdarības e-veikalā: https://www.sosbernuciemati.lv/lv/labdaribas-veikals/.

«Sirsnīgs paldies tirdzniecības parkam «Alfa» par labdarības projekta «Rīga bērnu acīm» iniciēšanu un īstenošanu! 12 bērniem no Valmieras SOS bērnu ciemata ģimenēm šis projekts bija lieliska iespēja kopā ar pieciem izciliem Latvijas fotogrāfiem veselu dienu pavadīt Rīgā, kopā fotografējot pilsētu, tās dzīvi un notikumus. Paldies visiem tiem atsaucīgajiem cilvēkiem, kuri savas svētku dāvanas iegādājās īpašajā labdarības stendā «Alfā». Šādā veidā saziedotā nauda dos Valmieras SOS bērnu ciemata ģimenēs augošajiem bērniem veselu gadu apmeklēt Montesori terapijas nodarbības, kas ir ļoti vērtīgas bērnu attīstībai un izaugsmei,» saka SOS bērnu ciematu direktore Ilze Paleja.

Labdarības projektā «Rīga bērnu acīm» piedalījās arī vairāki sadarbības partneri: transportu nodrošināja «Rīgas taksometru parks», par ēdināšanu rūpējās ātrās ēdināšanas restorānu tīkls «Hesburger», dizaina priekšmetu kolekcijai tapt palīdzēja «Uzvelckreklu.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu