Saksofonu kvartets «n[ex]t move» janvārī dosies Latvijas turnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Saksofonu kvartets «n[ex]t move» janvārī atklās savu Latvijas koncerttūri, kas turpināsies līdz aprīlim, informē kvarteta dalībniece Inga Meijere. Kvarteta dalībnieces Meijere, Baiba Tauriņa, Katrīna Kivleniece un Anete Levica Latvijas koncerttūrai sagatavojušas jaunu koncertprogrammu, kas izveidota ļoti daudzveidīga, par pamatu ņemot kino mūziku.

Dāmas caur mūziku veido stāstus, sākot no Šerloka Holmsa un Erkila Puaro līdz pat Džekijam Čanam un Simpsoniem. Šī ir gan pārdomu, gan sirsnības un joku pilna programma, kas tapusi, sadarbojoties ar horeogrāfu Jāni Purviņu. Aranžējumus veidojusi kvarteta vadītāja Meijere.

Eiropā visbiežākā sadarbība saksofonu kvartetam «n[ex]t move» ir bijusi ar Latvijas vēstniecībām dažādās valstīs, Zviedrijas koncertaģentūrām, uzstājoties Zviedrijas skolās, kultūras namos un «Urkult» festivālā.

Saksofonu kvarteta «n[ex]t move» koncerttūre sāksies 10. janvārī Aizkraukles pilsētas kultūras namā. Koncerti notiks arī Rūjienā, Valmierā, Salacgrīvā, Iecavā, Smiltenē, Balvos, Rojā, Aizputē, Skrundā, Limbažos, Kuldīgā, Talsos, Liepājā, Olainē, Bauskā, Daugavpilī, Viļānos, Rīgā un citviet.

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu