Saimniekšova Gunda gaida otro bildinājumu, jau ar gredzenu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Viens no Latvijā skatītākajiem un visvairāk aprunātajiem šoviem «Saimnieks meklē sievu» ir noslēdzies, bet intrigas, sarunas ap šova populārākajiem personāžiem nerimstas. Šoreiz ar pozitīvu ziņu padalās skandalozākā šova dalībniece Gunda, atklājot, ka ir saderinājusies.

Divdesmit gadus vecā Gunda attiecībās ar jauno puisi nav ilgu laiku, bet sajutusi to dzirksti, kam jābūt starp vīrieti un sievieti.

Sajūtot, ka vīrietis ir īstais, jaunajai sievietei ne mirkli neradās problēma ar jāvārda pateikšanu, kas tikai parāda, ka «Saimnieks meklē sievu» dalībnieks Ģirts vienkārši nebija jaunās meitenes īstais vīrietis.

Īstais vīrietis uzradies, ieraugot meiteni televizora ekrānā un sākot ar viņu sarunāties sociālajos tīklos un izrādīt atbalstu, kurš šova rādīšanas laikā visu negāciju dēļ bija vajadzīgs Gundai.

Stiprais vīrieša plecs līdzās un morālais atbalsts kalpoja par priekšvēstnesi sajūtām, kuras pārauga mīlestībā.

«Sākumā runas par laulībām bija joku līmenī, bet vēlāk pārauga par īstu jautājumu. Pagaidām gan bez gredzena, jo mans puisis nezināja, kāda izmēra gredzens man vajadzīgs, bet tuvākajā laikā, ceru, būs otrs bildinājums, jau ar gredzenu,» stāsta Gunda.

Kāzas tuvākajā nākotnē Gunda gan neplāno, jo sākumā ir jāpabeidz studijas, kurām viņa velta visu savu enerģiju un laiku, un tad var sākt īstenot savas sapņu kāzu idejas.

«Kā jau ikviena meitene, arī es sapņoju par savām ideālajām kāzām un zinu, kā visu vēlos. To arī piepildīšu, kad pienāks laiks. Beigu beigās šovs, kurš mani emocionāli lauza, atnesa visskaistāko, ko sieviete var vēlēties, – stipru vīrieša plecu līdzās,» smaida Gunda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu