Tapusi dokumentālā filma par grupu «Prāta vētra»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. oktobrī uz lielā ekrāna nonāks jauna dokumentālā filma «Prāta vētra: starp krastiem», kas vēstīs par Jelgavas grupas «Prāta vētra» vēsturi un dzīvi. «Filma būs stāsts par «Prāta vētras» un mūsu valsts ceļu. Par nepadošanos un spītību. Par neatlaidību, krišanu un atkal celšanos,» sola filmas veidotāji.

Šis ir dokumentāls stāsts par četriem draugiem. Par četriem atšķirīgiem, taču sirdī līdzīgiem skolas biedriem. Viņi piedzima septiņdesmito gadu vidū, izauga ar padomju multenēm un tukšajiem veikalu plauktiem, mūsu valsts neatkarības priekšvakarā izveidojot jaunu grupu «Prāta vētra» (BrainStorm). Pirmo reizi grupa filmā atklāti stāstīs par kopā būšanu, krīzēm un prieka brīžiem. Par rietumiem un austrumiem. Šī būs iespēja būt klāt grupas jaunākā albuma tapšanas procesos Berlīnē un redzēt vēsturiskus kadrus no arhīviem.

Filmas veidotāji - Sandijs Semjonovs, Audinga Kucinskaite, Undīne Buka, Gundars Rēders, Edgars Dubrovskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu