Tīmeklī pavīd Infiniti flagmanis (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Parīzes auto izstāde vairs nav aiz kalniem, un tās dalībnieki pamazām atklāj līdz šim rūpīgi slēptos pārsteigumus.

Viens no tiem ir solītais Infiniti zīmola flagmanis. Precīzāk - tā konceptuālā versija, kas vienkāršotā versijā nostāsies Nissan premium nodaļas modeļu klāsta galvgalī.

Par Infiniti Q80 Inspiration nodēvētais konceptauto pagaidām atklāts tikai ceturtdaļskatā no aizmugures, bet ar to pietiek, lai cilvēks ar iztēli varētu iedomāties, cik drosmīgus dizaina risinājumus un stila iezīmes gaidīt priekšpusē un interjerā.

Konceptuāli Q80 Inspiration ir dinamisks fastback tipa automobilis ar četrām sēdvietām, kura galvenais uzdevums ir izraisīt jampadraci četru durvju kupeju segmentā (tajā sastopami tādi auto kā Mercedes CLS, 6.sērijas BMW Gran Coupe, Audi A7).

Piedziņas agregātu ziņā nekādas revolūcijas gan nebūs - Infiniti norāda, ka Q80 Inspiration uz priekšu dzīs efektīva, bet ļoti jaudīga iekšdedzes dzinēja un elektroagregātu kombinācija. Precīzus tās parametrus Infiniti nemin, taču tie noteikti neliks kaunēties, jo pats auto arī ir iespaidīgs - garums ir 5052 milimetri, riteņu bāze - 3103 mm, platums - 2027 mm, augstums - 1350 mm. Automobiļa saķeri ar ceļu nodrošina kārtīgas riepas, kas uzautas 22 collu diskiem.

Informācijas par konceptauto pagaidām patiesi nav daudz. Infiniti tikai atklāj, ka automobilī sēdvietu formula ir 1+1+1+1, salons ir ļoti plašs un gaisīgs (pateicoties pilnībā no stikla izgatavotajam jumtam) un ļoti labi izolēts, jo visapkārt izmantots akustiskais jeb skaņu izolējošais stikls. Tāpat var noprast, ka Q80 Inspiration nav vidējās statnes, durvis veras pretējos virzienos.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu