Heikile: «Ņeftehimik» parādīja labāku spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ņižņekamskas «Ņeftehimik» vienība Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Latvijas komandu Rīgas «Dinamo» demonstrēja labāku spēli, kas pretiniekiem arī ļāva uzvarēt, pēc dueļa sacīja rīdzinieku galvenais treneris Kari Heikile.

Rīgas «Dinamo» trešdien izbraukumā ar 1:3 piekāpās «Ņeftehimik» komandai, kuras sastāvā atkal nebija pieteikts Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs.

«Pirmajā trešdaļā cīņa bija līdzvērtīga, kamēr otrajā periodā mums bija daudz labu vārtu gūšanas iespēju. Mūsu problēma ir tā, ka nespējam gūt vārtus. Vairs jau neatceros, kad ripu iemeta kāds no mūsu vadošajiem uzbrucēju trijniekiem,» Ņižņekamskas kluba mājaslapā citēts Heikile. «Ir grūti uzvarēt, ja gūsti tikai vienus vārtus.»

«Tomēr šoreiz «Ņeftehimik» parādīja labāku spēli. Ņižņekamskas arēna pa šo laiku, kamēr esmu bijis prom, ir kļuvusi skaistāka,» pauda soms.

Tikmēr «Ņeftehimik» galvenais treneris Vladimirs Krikunovs izteicās, ka viņa vadītā vienība otrajā trešdaļā to vien darījusi, kā aizsargājusies.

«Piekritu Heikilem, ka pirmais periods bija līdzvērtīgs, taču otrajā trešdaļā mums nācās krietni vairāk aizsargāties. Gandrīz nemaz nespēlējām uzbrukumā, tikai aizsargājāmies. Pēc veiksmīga pretuzbrukuma guvām vārtus, pēc tam to paveicām vēl vienu reizi. Tiesa, tik un tā trešdaļas beigās ielaidām ripu savos vārtos, līdz ar to viss sākās no jauna. Lai gan trešajā periodā lūdzu hokejistus spēlēt pēc iespējas disciplinētāk, rīdziniekiem tik un tā bija daudz iespēju gūt vārtus,» uzsvēra speciālists.

Turpinājumā šajā izbraukuma sērijā rīdzinieki piektdien viesosies pie Čeļabinskas «Traktor» hokejistiem. Pēc tam nākamajā pirmdienā «Arēnā Rīga» tiks uzsākta divu mājas spēļu sērija.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 23 punktiem 18 mačos ieņem 11.vietu, tomēr no labāko astotnieka joprojām atpaliek par četriem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu