Suzuki Vitara ieguvis turbo motoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Suzuki

Jaunākās paaudzes Suzuki krosovers Vitara, kam līdz šim bija tikai viena benzīna dzinēja izvēles iespēja, tagad būs pieejams arī mazliet karstākā S modifikācijā. Tā nupat prezentēta Frankfurtes auto izstādē.

Vitara S rūpnīcā tiek komplektēta ar jaunu Boosterjet sērijas turbo motoru. Tā darba tilpums ir 1,4 litri, jauda ir 140 ZS, bet maksimālais griezes moments – 220 Nm. Suzuki Vitara būs pirmais japāņu zīmola modelis, kura motoru paletē tiks iekļauts jaunais agregāts.

Informācijas par to, kāda ir Vitara S dinamika un patēriņa rādītāji, pagaidām nav. Tāpat nav zināms, ar kādu transmisiju būs iespējams jauno motoru komplektēt.

Foto: Suzuki

No parastās šobrīd dīleru salonos apskatāmās Vitara S modelis atšķiras arī vizuāli. Piemēram, auto ir citādāka radiatora reste.

Vitara S ir arī dāsnāks standarta aprīkojums. Tajā cita starpā ietilpst LED priekšējie lukturi, adaptīvā kruīza kontrole, ārkārtas bremzēšanas palīgsistēma, kā arī sportiskiem ielas auto raksturīga salona apdare ar ādas un alkantaras kombināciju. Virsbūves individualizēšanai Suzuki piedāvās izvēlēties starp septiņām dažādām krāsām un pircējam tīkamu divu toņu kombinācijām.

Pirms kāda laika TVNET bija iespēja izmēģināt jauno Vitara versijā ar 120 zirgspēku 1,6 litru benzīna motoru kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Auto izcēlās ar patīkamām gaitas īpašībām, taču motors aizrautīgai, azartiskai braukšanai izrādījās nepiemērots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu