Noskaidrotas «Miss Dimanta Foto 2015» laureātes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. septembrī «Islande Hotel» tika aizvadīts jau ceturtais fotokonkursa «Miss Dimanta Foto» fināls, kurš organizēts sadarbībā ar aģentūru «Mis Latvija» un Latvijas pašvaldībām.

Konkursa atlases fotosesijas tika rīkotas 12 pilsētās - Bauskā, Krāslavā, Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Madonā, Ogrē, Rīgā, Rēzeknē un Rēzeknes novadā, Daugavpilī, Balvos un Gulbenē. Šogad foto atlasēs piedalījās 92 dalībnieces, par kurām 10 dienu garumā tika atdotas 13 746 balsis no dažādām Latvijas un vēl 25 pasaules valstīm, t.sk. Dienvidāfrikas Republikas, Japānas un Dienvidkorejas. Finālā iekļuva 10 dalībnieces. Piecas, kurām interneta balsojumā bija vislielākais balsu skaits, un piecas, kuras izvēlējās Mis Latvija aģentūras un konkursa organizatoru žūrija.

Dāmas sacentās par dārgakmeņu eksperta Sergeja Aleksejeva oriģināla dizaina kaklarotu un par iespēju pārstāvēt Latviju konkursā «Miss Scuba 2015» Malaizijā.

Šogad konkursa norisi vērtēja starptautiska žūrija, kuras sastāvā bija:

žūrijas priekšsēdētāja un «Mis Latvija» aģentūras direktore Inta Fogele, «Misters International Best Male Model World», «Mister Worldwide Latvia» Artūrs Bernāts, «Misters Latvija 2014» Mārtiņš Line, «Mis World Latvija 2011» Agnija Drebeinika, «Misters Latvija 1998» finālists Intars Upenieks (InTango Riga), «Mister International Estonia» Eghert Soren Nomm (Igaunija), «Mister Tourism Planet» organizators Loukas Papanastasiou (Grieķija), Valentīns Jeremejevs (Eliēr), «Misters Latvija 2012» Jānis Rumpis, Anda Bronckart (Schwarzkopf Professional), Irina Beinaroviča (cocktail.lv), «Mis Latvija 2003» Agnese Eiduka, «Miss Latvija 2011» un «Mis Tourism Planet best fotogenic» Eva Dombrovska un modes stilists Kazadi Kaboza (Francija).

Pēc starptautiskas žūrijas vērtējuma, ar pilnībā apmaksātu dalību uz starptautisko konkursu «Miss Scuba 2015», kas norisināsies 27. novembrī Kota Kinabalu, Malaizijā, dosies Ilze Jankovska no Rīgas. Lai godam pārstāvētu Latviju starp astoņpadsmit dalībvalstīm, Ilzei drīz sāksies mācību kurss un praktiskie treniņi zemūdens niršanā, jo tas ir viens no noteikumiem, lai varētu piedalīties skaistuma konkursā «Miss Scuba 2015».

Konkursa «Miss Dimanta Foto» klātesošo skatītāju atklātajā balsojumā pārliecinošāko balsu vairākumu guva Kintija Krastiņa (Madona), kura savā īpašumā ieguva juveliera Sergeja Aleksejeva veidotu oriģināla dizaina kaklarotu.

Par interneta portālos lielāko atbalstu guvušo tika nominēta Juta Bubina (Krāslava). Savas simpātiju balvas pasniedza arī konkursa atbalstītāji. Kosmētikas zīmols «Eliēr» par savu simpātiju izvēlējās Samantu Montu Galvanovsku (Bauska), InTango Riga deju studija kā savu simpātiju noteica divas dalībnieces Kintiju Krastiņu un Ilzi Jankovsku, savukārt Altia Latvia un šampanieša zīmols Duval Leroy par savu simpātiju izvēlējās viņuprāt visdzirkstošāko konkursa dalībnieci Kintiju.

Šogad konkursa «Miss Dimanta Foto 2015» sagatavošana un norise ir atzīmējama ar plānotu, bet negaidīti lielu atsaucību tieši interneta un sociālo mediju segmentā.

Miss Dimanta Foto interneta mediji šogad tika apmeklēti vairāk kā 67 000 reižu. Salīdzinot ar pagājušo gadu, tas ir uz pusi vairāk – 2014.gadā tie bija 30 000 apmeklējumi. Balsis par dalībniecēm atdevuši arī Spānijas, Dienvidāfrikas, Lielbritānijas, Austrālijas, Igaunijas, Ķīnas, Brazīlijas un citu valstu iedzīvotāji.

Aktīvākās pašvaldības, kas atbalstīja savu pilsētu pārstāves, bija Rīga, Liepāja, Rēzekne un Krāslava.

Foto konkurss «Miss Dimanta Foto» aicina visas Latvijas sievietes bez iepriekšējas pieredzes konkursos apzināties sevi, būt pārliecinātām, nebaidīties un pieņemt izaicinājumu piedalīties «Miss Dimanta Foto» arī nākamgad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu