Grandiozā vasaras noslēguma ballīte – Malibu princeses 2014 fināls

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

28. augustā Cabo Cafe norisināsies grandiozā vasaras noslēguma ballīte, kuras laikā tiks kronēta Malibu Princese 2014. Tieši tā – eksotiska, karsta, aizraujoša un pārsteidzoša sacensība par kroni tepat pie mums!

Pagājušajā gadā par MALIBU Princesi kļuva valdzinošā un enerģiskā bachatas dejotāja Dārta Lipska. Atbildot uz jautājumu, vai bija vērts piedalīties, Dārta iesmejas un atbild: «Protams! Jebkura vasaras ballīte ir lielisks enerģijas lādiņš, bet ballīte, kas ir apvienota ar sacensību, izciliem kokteiļiem un vērtīgām balvām, piešķir dzīvei īpašu asumiņu. Protams, lai piedalītos ir nepieciešama drosme, bet tikai tā ir iespējams izjust patieso dzīves garšu. Turklāt, ja ir vēlme uz visu paskatīties no malas, tad arī tas ir iespējams – ikviens ir aicināts izbaudīt labu ballīti.»

Ballītē tevi sagaidīs lieliska mūzika, izsmalcināti MALIBU kokteiļi, spraiga sacensība, fantastiska pludmales ballītes sajūta un citas vasarīgas aktivitātes, kas dos enerģiju sagaidīt rudeni ar nepārejošu smaidu.

Rezervē 28. augustu un tiekamies Cabo Cafe, jo lieliska vasara ir pelnījusi grandiozu noslēguma ballīti!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu