Divi jūrā noslīkušie cilvēki ir Liepājas teātra aktieri

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: liepajasteatris.lv

Divi cilvēki, kuri svētdien noslīka jūrā Nīcas pagastā, ir Liepājas teātra aktieri Inese Jurjāne un Uldis Stelmakers, apstiprināja teātrī.

Liepājas teātra aktieri Inese Jurjāne un Uldis Stelmakers svētdien noslīkuši jūrā pie Bernātiem, apstiprināja Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins.

Liepājas teātrī pie abu traģiskajā nāvē mirušo kolēģu portretiem ir aizdegtas sveces viņu piemiņai. Teātrim tas ir ļoti smags zaudējums, atzina Laukšteins. Traģēdija ieviesīs korekcijas arī Liepājas teātra izrāžu grafikā.

Inese Jurjāne dzimusi 1964.gada 23.augustā un bija Liepājas teātra štata aktrise. Stelmakers dzimis 1959.gada 22.februārī, viņš bija Liepājas teātra ārštata aktieris un Liepājas kapsētu pārvaldes vadītājs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informēja, ka Nicas pagastā svētdienas vakarā uz jūru devās peldēties 13 gadus veca meitene ar diviem pieaugušajiem. Ņemot vērā, ka personas neatgriezās, tika saukti glābēji. 13 gadus vecā meitene no ūdens izkļuvusi pati, taču sieviete, kura bijusi meitenes māte, atrasta noslīkusi aptuveni 80 metrus no krasta.

liepajasteatris.lv/inese-jurjane

Vīrieti VUGD darbiniekiem neizdevās atrast. Ņemot vērā, ka, tik ilgi atrodoties šādas temperatūras ūdenī bez personīgā glābšanas aprīkojuma, nav iespējams izdzīvot, pirmdienas rītā meklēšanas un glābšanas operācija tika pārtraukta.

Kopumā pagājušajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu