Populārais latviešu dīdžejs [Ex] da Bass radījis savu koka saulesbriļļu kolekciju!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Pirms kāda laika pašmāju redzamākā dīdžeja [Ex] da Bass sociālo tīklu profilos parādījās informācija, ka top viņa pirmā ekskluzīvo koka saulesbriļļu kolekcija [EX] DA BASS COLLECTION, kas plašākai publikai būs pieejama vasaras vidū. Tas ir noticis.

Ideja par šādas koka saulesbriļļu kolekcijas izveidi man bija jau sen, kopš dāvanā saņēmu šādas brilles. Lai arī šogad vasara mūs nelutina, Max Supreme pārstāvji mani tomēr pārliecināja, ka šī kolekcija ir jāveido.

Piedāvāju jūsu vērtējumam četrus modeļus, kas veidoti, ņemot vērā aktuālās modes tendences: [EX] HE, [EX] SHE, [EX] UNI un [EX] LUMI, kas tumsā spīd.

Visos modeļos ir iestrādāts [EX] simbols, kas ir šīs kolekcijas pazīšanās zīme, kā arī mans autogrāfs. Komplektā nāk stilīgs īpaša dizaina ādas maciņš.

Brilles nav lētas, jo tas ir roku darbs un nav masu produkts.

Lai arī katra modeļa nosaukums liek noprast kam tas ir domāts, pieredze rāda: ja piestāv, tad nav nozīmes, vai tas ir UNI, SHE vai kāds cits modelis.

Lai gan jāatzīst, ka populārākais no šobrīd esošajiem modeļiem ir tieši [EX] UNI. [EX] DA BASS COLLECTION saulesbrilles savā īpašumā jau ir ieguvuši: viens no pasaulē apspriestākajiem latviešu autosportistiem Reinis Nitišs, grupas Transleiteris dalībnieks Edžus Ķaukulis, pirmā Latvijas un Baltijas autokrosa čempione sieviete Beate Klipa, pasaules rallijkrosa top braucēja Andreas Bakkerud, labākais draugs Jahn Haldorsen, kā arī vairāki latvieši ārzemēs.

Nākamvasar kolekcija tiks papildināta ar jauniem modeļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu