Infiniti flagmanis būs 700 zirgspēku hibrīds (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Infiniti zīmola flagmanis būs sedans ar slaidu, kupejveidīgu virsbūvi un reālajā dzīvē konkurēs ar tādiem auto kā Porsche Panamera. Topošo premium automobili ir paredzēts apgādāt ar hibrīdiekārtu, kuras V6 turbodzinējs un elektromotors kopā attīstīs ap 700 zirgspēkiem.

Jaunais auto tiks konstruēts uz Mercedes-Benz klasiskās piedziņas tehnoloģiskās platformas, savukārt virsbūves noformējumā iecerēts izmantot virkni dizaina elementu, ko Infiniti demonstrēja konceptautomobilī Essence.

Provizoriskais topošā Panamera konkurenta nosaukums ir Q80 vai Q90, taču tas tiks precizēts, tuvāk sērijveida mašīnas debijai. Tā plānota periodā starp 2017. un 2018. gadu.

Bez jauna flagmaņa Infiniti plāno izlaist arī kompaktklases hečbeku Q30. Šis spēkrats jau ir krietni vien tuvāk konveijeram un pārdošanā varētu nonākt jau nākamgad. Piedevām uz Q30 bāzes varētu tapt kompakts krosovers Qx30.

Vēl viens jaunums Infiniti klāstā ir modeļa Q50 modifikācija Eau Rouge. No standarta Q50 auto ar šādu nosaukumu atšķirsies ne tikai vizuāli, bet arī veiktspējas ziņā, jo tiem tiks uzstādīts ekstrēmā Nissan GT-R 3,8 litru V6 turbo motors ar 568 zirgspēkiem un 600 Nm. Infiniti plāno būvēt vien 500 Q50 Eau Rouge eksemplārus gadā.

Bez minētajiem modeļiem Infiniti plāno savā klāstā iekļaut arī mātes kompānijas Nissan ražotā mazā krosovera Juke pārveidoto versiju ESQ. Šo automobili prožektoru gaismās plānots parādīt vēl līdz gada beigām.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu