Dodge izlaidīs 707 zirgspēku Charger (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dodge

Chrysler grupā ietilpstošais auto ražotājs Dodge nākamgad sāks piedāvāt īpaši jaudīgu Charger modifikāciju. Tai paredzēts uzstādīt 707 zirgspēkus un 880 Nm spēcīgo V8 benzīna dzinēju Hellcat, kas šobrīd jau pieejams kupejas Challenger pircējiem.

Ražotājs gan oficiālu paziņojumu par Charger aprīkošanas iespējām vēl nav izplatījis, taču amerikāņu izdevums Road & Track pilnā pārliecībā apgalvo, ka šāda iespēja no nākamā gada tiks piedāvāta; katrā ziņā Autobūves inženieru asociācijas SAE izsniegtajā 6,2 litru V8 Hellcat kompresordzinēja sertifikātā esot norādīts, ka motoru lietos kā Challenger, tā arī Charger komplektēšanai. Ja tā notiks, Charger Hellcat kļūs par jaudīgāko sērijveida sedanu pasaulē.

Kupeja Dodge Challenger SRT Hellcat tika prezentēta maija beigās. Automobilis tiek apgādāts ar jaudīgāko V8 dzinēju, kādu jebkad izlaidis Chrysler koncerns. Spēka agregātu ražotājs piedāvā komplektēt ar sešu pakāpju manuālo vai astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Šomēnes Chrysler atklāja Hellcat dzinēja tehniskos datus. Vienlaicīgi kļuva zināms, ka jaudīgākais Challenger tiks piedāvāts ar divām aizdedzes atslēgām - melnu un sarkanu. Sarkanā dos iespēju vadītājam izmantot visu dzinēja potenciālu, kamēr melnā aizdedzes atslēga jaudu ierobežos pie 500 zirgspēkiem.

Dodge Charger
Dodge Charger Foto: Dodge
Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu