Iecerēts atdzīvināt modeli Lancia Delta Integrale

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) koncerna vadība ir nolēmusi izlaist leģendārās rallija mašīnas Lancia Delta Integrale mūsdienu versiju lietošanai ikdienā. Šo ieceri paredzēts īstenot, pirms Lancia zīmols pilnībā aiziet no Eiropas tirgus.

Kā britu izdevumam pastāstījusi kāda labi informēta persona, iespēja atdzīvināt vienu no Lancia zīmola labāk zināmajiem modeļiem šobrīd ir viens no karstāk apspriestajiem jautājumiem augstākā līmeņa FCA vadītāju vidū. Pie tam avots atklājis, ka par ieguldījumiem, lai mēģinātu atveseļot Lancia kā atsevišķu uzņēmumu, runas neesot vispār.

Tai pašā laikā ne mazums FCA koncerna menedžeru ir vienisprātis, ka pilnīga atteikšanās no Lancia zīmola būtu liela kļūda, jo tam pieder tādi modeļi ar augstu reputāciju kā Delta Integrale.

Foto: Publicitātes foto

FCA vadītājs Serdžo Markione, kurš vēl nesen bija sazinājies ar General Motors vadītāju Mēriju Barru, lai pārrunātu iespējamu sadarbību, par Lancia nākotnes perspektīvām ir diezgan skeptisks. Viņš uzskata, ka pat viena jauna modeļa izlaišana nav obligāta.

Lancia vadībā gan netrūkst cilvēku, pēc kuru domām zīmols varētu kļūt par premium ražotāju FCA ietvaros, kamēr Alfa Romeo uzsvaru liktu uz automobiļu sportiskajām īpašībām. Tādā gadījumā divas Lancia un Alfa Romeo neveidotu iekšējo konkurenci un varētu pastāvēt līdzās.

2014.gada sākumā kļuva zināms, ka jau drīzumā Lancia pametīs Eiropas tirgu un savus auto piedāvās tikai Itālijā. Markas klāstā pie tam palikšot tikai viens modelis – mazais hečbeks Ypsilon.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu