Apskati Holivudas sliktās meitenes. TOP 10

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājas Keitija Perija un Teilore Svifta viena otru dēvē par sliktajām meitenēm, Holivudā šādu meiteņu nav maz. Apskati slavenās sievietes, kuras ieguvušas slikto meiteņu slavu.

Top 10:

1. Aktrise Tia Morvija 2014.gada jūlijā publiski savu kolēģi Šarlīzi Teronu nosaukusi par slikto meiteni, jo tā neatņēmusi sveicienu, turklāt tēloja, ka nepazīst savu paziņu.

2. Aktrise Gvineta Paltrova savu bijušo draudzeni, dziedātāju Madonnu nosaukusi par slikto meiteni, jo tā pēc sieviešu strīda nemēģināja salīgt mieru, bet publiski nomelnoja aktrisi.

3. Šārona Osborna nosaukusi dziedātāju Lady Gaga par slikto meiteni, bet dziedātāja atbildējusi, ka pazemo slavenības meitu, jo viņa ir to pelnījusi, ne tāpēc, lai pelnītu naudu, kā to dara Šārona raidījumā «Fashion police».

4. Dziedātāja Kellija Osborna portālā «Twitter», kad dziedātāja Kristīna Agilera pieņēmās svarā, izteikusies, ka beidzot viņa parādās tāda, kāda ir iekšienē – resna palaistuve.

5. Dziedātāja Riana izsmējusi savu fani, kura uz izlaidumu bija uzšuvusi sev tieši tādu pašu kleitu, kāda bija viņai vienā no sarkanā paklāja pasākumiem. Māksliniece tā arī nav atvainojusies sešpadsmit gadus vecajai fanei.

6. Parisa Hiltone pie pirmās izdevības nomelnoja savu bērnības draudzeni Kimu Kardašjanu, sakot, ka sieviete ir kā vecs siers, kas aizmirsts pludmales somā, no viņas smakas neviens sevi nespēj pasargāt.

7. Dziedātāja Mailija Sairusa nekad nav spējusi turēt mēli aiz zobiem, sieviete smejas pat par slimām slavenībām, pēdējās slavenības, kuras viņa izsmējusi, ir dziedātāja Šineida O'Konora un aktrise Amanda Bainsa, kuras sirgst ar smagiem psihiskiem traucējumiem.

8. Topā nevar neiekļūt dziedātāja Keitija Perija, kura nomelno ikvienu, kurš neatbalsta sievietes viedokli vai atļaujas šķērsot viņai ceļu.

9. Dziedātāja Nikija Mināža netur muti, ja to aizvaino, pat ja cilvēks, kas to dara, ir Meraija Kerija, Mināža to nosaukusi par anakondu, kura aprij visu, kas pagadās ceļā.

10. Dziedātāja Britnija Spīrsa nav tāds eņģelītis kā izskatās, māksliniece jau no tīņa gadiem ir cīnījusies par popularitāti ar dziedātāju Kristīnu Agileru un izmanto ikvienu iespēju, lai to nomelnotu. Agilera uz mākslinieces apvainojumiem neatbild.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu