Noteikts, cik maksās 1500 zirgspēku Koenigsegg Regera

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Koenigsegg

Zviedru hipermašīna Koenigsegg Regera, kas kā pirmais šī zīmola auto ir apgādāts ar augstas veiktspējas hibrīddzinēju, maksās 2,1 miljonu eiro.

Vismaz šādu skaitli populārajā automobiļu tirdzniecības vietnē Mobile.de norādījis oficiālais Koenigsegg dīleris SuperVettura no Saningdeilas Lielbritānijā, piezīmējot, ka auto būs pieejams 2016.gada 1.decembrī.

Modeli Regera Koenigsegg prezentēja šā gada martā Ženēvas auto šovā. Tas ir apgādāts ar 1100 zirgspēku V8 turbo motoru, kura darba tilpums ir 5 litri, trim elektromotoriem, jaunu transmisiju, kas izstrādāta speciāli šim modelim, un 9,27 kWh ietilpības litija jonu baterijām, kas ļauj pārvietoties arī bezizmešu režīmā.

Spēka agregātu kompleksa kopējā jauda ir 1500 zirgspēku, savukārt maksimālais griezes moments pārsniedz 2000 Nm.

Augsta veiktspēja nav viss, ko braucējam piedāvā Regera. Hiperauto ir apgādāts arī ar aktīvajiem aerodinamikas elementiem, adaptīvu balstiekārtu, keramisko bremžu sistēmu, elektroniskajām vilkmes kontroles un stabilizācijas sistēmām ar trim darbības režīmiem, oglekļa šķiedras riteņu diskiem un titāna izplūdes sistēmu, atzīmē Motor.ru.

Tā kā automobilim ir unikāla tiešā piedziņa ar vienu pārnesumu, tas spēj uzrādīt fantastiskus dinamikas rādītājus. Proti, Koenigsegg apgalvo, ka 400 km/h Regera spēj sasniegt 20 sekundēs, savukārt paātrinājumam no 150 līdz 250 kilometriem stundā nepieciešamas vien 3,2 sekundes.

Kopumā Koenigsegg plāno izlaist 80 Regera vienības.

Foto: Koenigsegg
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu