Mitsubishi ievieš sistēmu Android Auto un Apple CarPlay platformām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mitsubishi Motors korporācijas (MMC) izstrādātā Smartphone Link Display Audio sistēma (SDA) būs pielāgota gan Google mobilajai platformai Android Auto, gan Apple Car Play.

Kā pirmie ar šo sistēmu tiks aprīkoti 2016. gada Pajero modeļi, kuri tirdzniecībā Eiropā nonāks jau šovasar, un plānots, ka pakāpeniski tā tiks integrēta arī pārējos Mitsubishi markas automobiļos.

Foto: Publicitātes foto

SDA sistēma ļauj lietotājam no Android vai Apple telefoniem pieslēgties automobiļa ekrānam, izmantojot USB kabeli. Šī sistēma ir izstrādāta tā, lai būtu parocīga un droša auto vadītājam. To ērti iespējams aktivizēt ar skārienjūtīgā ekrāna palīdzību vai ar balss komandas palīdzību.

Smartphone Link Display Audio sistēmas priekšrocības:

  • piekļūt navigācijai un citām aplikācijām, kas pieejamas viedtālruņos;
  • zvanīt un saņemt zvanus;
  • sūtīt un saņemt īsziņas;
  • klausīties mūziku u.t.t.

Japāņu auto ražotājs prognozē, ka turpmāk, pateicoties SDA sistēmai un iespējai pielietot aktuālākās kartes, kas ir pieejamas viedtālruņos, automobiļos iestrādātās navigācijas sistēmas kļūs liekas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu