Foto: Lilija Allena pasākumā uzņem «selfijus» pat tualetē (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Lilija Allena, apmeklējot «Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala» pasākumu, sajutās garlaicīga un izdomāja savu veidu, kā izklaidēties. Dziedātāja fotografēja «selfijus» kopā ar sevi un citām slavenībām un nosauca tos par «Met gala LOLs».

Lilija Allena uzņēma tikai trīs «selfijus» kopā ar slavenībām, jo pasākumu apmeklēja tikai trīs slavenības, kuras viņai patīk un kuras viņa uzskata par gana nozīmīgām, lai ar tām runātu un kopā nofotografētos.

Foto: Instagram

Pirmā slavenība, kura iekļuva Lilijas Allenas «selfiju» topā, ir dziedātājs Kanje Vests, tieši šo mūziķi dziedātāja sauc par savu muzikālo varoni un iedvesmotāju.

Foto: Instagram

Ieguvusi fotogrāfiju kopā ar Kanji, Lilija devās ķert viņa līgavu Kimu Kardašjanu, sievietes uzņēma vairākus bilžu variantus, lai beigu beigās atrastu to vienu īsto.

Foto: Instagram

Vakara gaitā apmeklējot sieviešu tualeti, Allena uzskrēja virsū savam trešajam upurim, modelei Karai Delavinjai. Kara uzgūlās uz pamperu maināmā galdiņa un izlikās, ka Lilija tūlīt viņai mainīs autiņus, lai tikai iegūtu interesantāku un radošāku fotogrāfiju.

Kā izrādās, arī slavenības prot izklaidēties un radīt prieku pat saviesīgos pasākumos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu