«Bridgestone» pametīs «MotoGP» sacensības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Riepu piegādātājs «Bridgestone» pēc 2015.gada sezonas grasās pamest prestižākās pasaules motošosejas čempionāta klases - «MotoGP» - sacensības.

«Bridgestone» šīm sacīkstēm riepas piegādājis kopš 2002.gada, bet pirmo pasaules čempionu titulu kompānija izcīnīja 2007.gadā, kad ar riepām apgādāja austrālieti Keisiju Stouneru, kurš sacentās ar «Ducati» motociklu.

Gadu vēlāk itālis Valentino Rosi ar «Yamaha» motociklu sagādāja «Bridgestone» vēl vienu čempiontitulu, bet pēc tam šī kompānija jau kļuva par «MotoGP» vienīgo riepu piegādātāju.

Kompānijas mārketinga vicepreziddents Šu Išibaši pavēstījis, ka kopš ienākšanas šajā sacensību seriālā manāmi pieaugusi «Bridgestone» atpazīstamība pasaulē. Kaut gan tā aizies no «MotoGP» sacensībām 2015.gadā, kompānijas vadītāji apsver citas iespējas, kā saglabāt savas vadošās pozīcijas motosporta pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu