Rīgā norisināsies motosezonas atklāšanas brauciens (23)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Tradicionālā motobraukšanas sezonas atklāšanas pasākuma laikā sestdien Rīgā tiks ierobežota satiksme, pavēstīja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

No plkst.13 līdz 14 policija regulēs un nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi motobraucēju parādes maršrutā no tirdzniecības centra «Mols» līdz Biķernieku sporta bāzei.

Motobraucēju parādes brauciens sāksies pie tirdzniecības centra «Mols» Krasta ielā 46 un virzīsies pa Krasta ielu, uzbrauktuvi uz Lāčplēša ielas, Lāčplēša ielu, Brīvības ielu, Brīvības gatves posmu no Brīvības ielas līdz Šmerļa ielai, Šmerļa ielas posmu no Brīvības gatves līdz Sergeja Eizenšteina ielai, no Sergeja Eizenšteina ielas līdz iebrauktuvei Biķernieku kompleksajā sporta bāzē.

Sabiedriskā transporta satiksmi regulēs vai slēgts atbilstoši nepieciešamībai, tādēļ pasažieriem jāņem vērā, ka iespējamas novirzes no kustības grafika.

Par pasākumu norisi ir atbildīga biedrība Latvijas Motoklubu asociācija.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu