TE!: naudas reinkarnācija Liepājā un tūrisma tests Rūjienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

10. aprīlī LTV 1 plkst. 21:15 Latvijas jaunatklāšanas raidījumā TE! Māris Olte dosies uz Liepāju, lai izsekotu naudas reinkarnācijai. Liepājas amatniecības mājā kopā ar ekspertiem no Ventspils viņš pētīs, kā no latiem un santīmiem cilvēki darina pavisam jaunas lietas.

Pauls Timrots raidījumā testēs tūrismu Rūjienā, bet Gustavs Terzens un Marta Selecka satiks Latvijas labākos pastniekus – vīru un sievu no Vērgales, kuri kopā par pastniekiem strādā jau daudzus gadus.

Māra Kampernova ar TE! Rīgā jaunatklās vitrāžas un galvaspilsētā atrodamus dažādus stikla mākslas darbus. Viens no galvenajiem apskates objektiem būs Rīgas Doma topošā vitrāža, kas ir spilgts laikmetīgās domāšanas un 21. gadsimta tehnoloģisko iespēju paraugs.

TE! komanda veicina Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzina vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes varēs skatīties arī VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu