Angļiem sagādāts pilnīgi jauns Mitsubishi EVO X (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Atzīmējot četrdesmito gadskārtu kopš ienākšanas Eiropas tirgū, Mitsubishi ir sagatavojuši īpašu Lancer EVO X versiju, kas tiks piedāvāta auto entuziastiem Lielbritānijā.

Lancer EVO X FQ-440 MR ir apgādāts ar 2 litru četru cilindru turbo motoru, kurš pēc pamatīgas pārbūves attīsta 440 zirgspēkus (pie 6800 apgr./min.) un 560 Nm (pie 3100 apgr./min.). Dzinējam ir jauns vadības bloks, jauna ieplūdes un izplūdes sistēma, lielāks turbo kompresors, starpdzesētājs ar augstāku veiktspēju un autosportā sastopami degvielas iesmidzinātāji.

Dzinējs strādā pārī ar sportisku sešu pakāpju Sports Shift Transmission (SST) divsajūgu automātisko transmisiju. Caur to vilkme tiek novadīta pastāvīgajai Super-All Wheel Control (S-AWC) pilnpiedziņas sistēmai.

Tāpat Lancer EVO X FQ-440 MR ir spēcīgākas bremzes, kā arī sporta balstiekārta, kas priekšā pazemināta par 35 mm, bet aizmugurē par 30 mm. Bez tā auto ir ieguvis specifiska dizaina 18 collu riteņu diskus, sporta logu slotiņas, Xenon priekšējos lukturus. Virsbūve tiks piedāvāta tikai baltā krāsā.

Sportiskā tematika tiek turpināta arī salonā, kur ir kausveida sporta sēdekļi no Recaro un ar ādu apšūta multifunkcionāla sporta stūre, bet nav aizmirsts arī par komfortu. Par to gādā audio sistēma ar astoņiem skaļruņiem, klimata kontrole, navigācijas sistēma ar 7 collu skārienekrānu, Bluetooth atbalsts ar mūzikas straumēšanas iespēju.

Kopumā paredzēts izgatavot tikai 40 šādus Lancer FQ-440 MR, un katrs no tiem maksās 50 000 sterliņu mārciņu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu