Honda Ņujorkā parāda konceptuālu nākamās paaudzes Civic

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Starptautiskajā auto šovā, kas patlaban norisinās Savienoto Valstu metropolē Ņujorkā, Honda atklājusi nākamās paaudzes Civic konceptuālo versiju.

Vizuāli sportiskais Civic Concept ir izstādes eksponāts, kurš iezīmē virzienu, kādā attīstīsies japāņu kompaktnieka nākamās paaudzes dizains. Tiesa gan, šāda stilistika būs attiecināma tikai uz ASV tirgum domātajām Honda Civic. Eiropas tirgum paredzētās Civic acīmredzot izskatīsies mazliet citādāk.

Foto: Honda

Nākamās paaudzes modeļu izstrādē Honda uzsvaru grasās likt uz sportiskumu, azartiskāku, baudāmāku braukšanu, un tas attieksies uz pilnīgi visiem Civic paveidiem - gan sedanu, gan kupeju un Si modeli, gan arī piecu durvju hečbeku, kas ASV tirgū netika piedāvāts. To uz ASV eksportēs no Honda ražotnes Svindonā, Lielbritānijā.

Kad Amerikas dīleru salonus būs sasnieguši visi minētie civilie Civic, tiem sekos 320 zirgspēkus spēcīgais saimes flagmanis Type R.

Foto: Honda
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu