Jaguar izlaidīs piecus jaunus auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Jaguar plāno nākamo piecu gadu laikā izlaist piecus jaunus auto. Tā apgalvo izdevums Car, atsaucoties uz anonīmiem informācijas avotiem kompānijas jauno produktu attīstības un izpētes nodaļā.

Modeļu klāsta papildināšanu Jaguar sākošot ar F-Type saimes paplašināšanu. Jau nākamgad piedāvājumā parādīsies modelis ar pilnpiedziņu. Pēc tam varētu sekot spīdsters pēc konceptauto Project7 parauga, modelis ar 305 zirgspēkus spēcīgu 2 litru četru cilindru turbo dzinēju, kā arī ekstrēms 600 zirgspēku F-Type GT, ziņo Motor.ru. Tāpat iespējams, ka F-Type saimei pievienosies automobilis ar targa virsbūvi, tas ir, ar fiksētiem priekšējiem un aizmugurējiem jumta balstiem un izņemamu jumta pārsegu.

2016.gadā Jaguar klāstā parādīsies otrās paaudzes XF. Šos auto paredzēts būvēt uz jaunas alumīnija šasijas un apgādāt ar jauniem dzinējiem.To vidū cita starpā būs arī četru cilindru agregāti.

Tagad XF automobiļi tiek komplektēti ar astoņu pakāpju automātu, bet nākotnē tiks izmantota deviņu pakāpju automātiskā transmisija no vācu kompānijas ZF piedāvājuma. Opcionāli XF varēs pasūtīt arī ar pilnpiedziņu.

XF modeļu saimes galvgalī stāvēs modifikācijas R-S un GT. Visticamāk, ar attiecīgi 550 un 600 zirgspēkiem zem motora pārsega.

2017.gadā vietu Jaguar iegūs 2+2 sēdvietu ielas sporta auto. Tas ieņems līdzšinējā XK vietu, jo XK jau šā gada vasarā tiks noņemts no konveijera.

Jaunai auto, kura provizoriskais nosaukums ir XR, tiks konstruēts uz pastieptas F-Type tehnoloģiskās platformas un konkurēs ar tādiem britu klasiķiem kā Aston Martin DB9 un Bentley Continental GT.

Jaguar XJ
Jaguar XJ Foto: Jaguar

Vēl gadu vēlāk Jaguar izlaidīs jaunu XJ, kurš būs pieejams ar divām dažādām riteņu bāzēm, savukārt 2019.gadā uzņēmums plānojot debitēt lielizmēra kupeju segmentā ar XJ kupeju. Šis auto konkurēs ar Mercedes-Benz S klases kupeju, kas izlaista kā līdzšinējā CL aizstājēja. XJ saimes dzinēju klāstā būs gan saprātīgi V6 agregāti, gan arī 650 zirgspēku V8, ko uzstādīs modifikācijai GT.

Visbeidzot, 2020.gadā Jaguar plānojot izlaist BMW 1.sērijai analogu kompaktklases auto, taču ar priekšpiedziņu. Uz šā auto bāzes vēlāk varētu tapt arī kompakts krosovers ar pilnpiedziņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu