Mercedes-Benz palīdzēs ražot mazāko Infiniti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Infiniti zīmola mazāko modeli, hečbeku Q30 palīdzēs izstrādāt Mercedes-Benz, kas aizlienēs arī tam nepieciešamo tehnoloģisko platformu.

Lai Q30 ātrāk sagatavotu nonākšanai uz konveijera Nissan rūpnīcā Lielbritānijā, Infiniti ņems talkā papildspēkus - Mercedes-Benz inženierus, raksta Autocar.

«Infiniti iespējami drīz ir nepieciešams jauns modelis Eiropai, un šī ir ļoti ātra programma,» Mercedes-Benz piesaisti skaidro Infiniti vadītājs Johans de Nišens.

Foto: Infiniti

Infiniti Q30 ir būvēts uz Mercedes-Benz MFA tehnoloģiskās platformas, kas ir jaunās A klases pamatā.

«Mēs noteiksim parametrus un specifikācijas, un Mercedes-Benz paveiks pārējo. Tā ir viņu platforma,» piebildis Nišens. Visticamāk, arī dzinēju palete lielā mērā tiks pārņemta no Mercedes-Benz. Galu galā šie motori ir izstrādāti ciešā sadarbībā ar Renault-Nissan aliansi.

Paredzams, ka Q30 izstrāde notiks divreiz ātrāk nekā parasti. Tie varētu būt 18 mēneši starp galīgā dizaina apstiprināšanas brīdi un ražošanas sākumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu