Lolita Novikova: «Emocionāli nejūtos kā balons, kurš izlaiž gaisu!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Lolitai pagaidām nav plānu, jo viņa joprojām ir izsista no sliedēm saistībā ar šova «Dejo ar zvaigzni» izbalsošanu. Dziedātāja ir nolēmusi tuvākajā laikā darboties studijā un mēģinās atjaunot savus ārzemju kontaktus.

Lolita Novikova joprojām jūtas pārsteigta, jo domāja, ka uzkavēsies šovā ilgāk, jo viņai radās kontakts ar partneri un viņi tiešām sāka dejot, ne vienkārši izpildīt deju soļus.

Tieši tāpēc pāris nolēma neizmantot pārāk daudz rekvizītu, bet pievērsties tieši dejošanai.

«Vienmēr esmu dejojusi, tā ir mana daba, tas, protams, nebija profesionālā līmenī, bet tagad mazliet esmu iepazinusies ar deju skolu. Tas bija grūti, bet aizraujoši. Žēl, ka netika dota iespēja to darīt ilgāk. Izmēģināšu, vai latino diskotēkās, kuras bieži apmeklēju, esot ārzemēs, sapratīs manis dejoto ča-ča-ča. Domāju, būs jautri lietot praksē uzkrātās zināšanas,» smejas Lolita.

Nu Lolita plāno turpināt apgūt sambu ar latino un amerikāņu cilvēkiem. Plānus kalt tagad Lolai ir grūti, jo viņa ir izsista no sliedēm, domājot, ka būs ilgāk aizņemta šovā, un tāpēc atteicās no daudziem labiem piedāvājumiem ārzemēs. Pagaidām dziedātāja plāno darboties studijā, kur tiek ierakstīts viņas jaunais albums, un paralēli māksliniece centīsies atjaunot kontaktus ārzemēs. Albums gandrīz pilnībā ir ierakstīts, to pabeigt traucē vien materiālā puse…

«Runājot par žūrijas komentāriem, nekomentēšu visus komentārus, jo daudzi no tiem bija pamatoti un es tajos, protams, ieklausījos, citādi jau nebūtu bijis progresa. Pēdējais komentārs no žūrijas locekļa Alberta Kivlenieka, kurš ilgus gadus bija mans deju partneris dažādās šovu programmās, pat vēl pirms grupas «Rebel», bija pārāk «tēlains». Apskatoties deju no malas, redzēju, ka manas izjūtas par rezultātu nebija tikai ilūzija un lieka pašpārliecība. Deja bija, un bija lidojums! Varbūt ne tik augsti kā gribētos, tik īsā laika posmā, pat necerēju, ka spēšu ko tādu, arī emocionāli nejutos kā balons, kurš izlaiž gaisu, bet kā dvēsele, kura lido starp debesīm un zemi,» komentē Lolita.

Lolita Novikova un šova "Dejo ar zvaigzni" žūrijas loceklis Alberts Kivlenieks
Lolita Novikova un šova "Dejo ar zvaigzni" žūrijas loceklis Alberts Kivlenieks Foto: no personīgā arhīva

Par spīti visam Lola ir pateicīga, ka šis šovs bija viņas dzīvē. Viņa satika daudzus siltus, rosīgus, talantīgus, emocionālus un spēcīgus cilvēkus. Dziedātāja ir droša, ka kontakts nepazudīs, viņi vienmēr varēs tikties, apskaut viens otru un iedot buču.

«Nemaz nedomāju, ka Latvijā mani vēl atceras! Paldies visiem maniem faniem. Es pat satiku vienu jaunu vīrieti, kuram pirms divdesmit gadiem uz rokas uzrakstīju autogrāfu un kuru viņš ilgi nemazgāja. Izrādās, ka mani atbalsta daudz vairāk cilvēku, nekā vispār spēju iedomāties. Domāju, daudzus jaunus fanus arī esmu ieguvusi mana lieliskā deju partnera dēļ,» priecājas Lola.

Māksliniece saka lielu paldies saviem atbalstītājiem un apsola nekur nepazust, bet radīt jaunas lietas un sagādāt ikvienam prieku!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu