Infiniti parāda savu mazo krosoveru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Kompaktie krosoveri aizvien ir karsta tēma autobūves industrijā. To cita starpā apliecina Nissan grupas uzņēmuma Infiniti Ženēvas auto izstādē parādītais konceptauto QX30.

4,43 metrus garais QX30 pagaidām nav sērijveida modelis, taču par tādu kļūs, turklāt tad tam būs ļoti daudz kopīga ar kompakto Mercedes-Benz krosoveru GLA.

Pēc līdzīga sadarbības principa Inifiniti modeļu klāstā nonāks kompaktais hečbeks Q30, kam ir daudz kopīga ar jauno A klasi. Sērijveida Q30 Infiniti plāno prezentēt šā gada rudenī Frankfurtes automobiļu izstādē. Pēc tam Q30 nonāks uz Nissan rūpnīcas konveijera Sanderlendā, Lielbritānijā, no kurienes ripos arī mūsu virzienā.

Ar nelielu laika nobīdi Infiniti klāstu papildinās QX30, kas iegūs Mercedes-Benz tehniku vācu 2 litru dīzeļu un benzīna dzinēju formā, taču vizuāli būs individuālists ar japāņu zīmolam raksturīgo ekspresīvo dizainu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu