BAFTA gaumīgākie un košākie tērpi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svinīgā ceremonijā Londonā svētdienas vakarā tiks sadalītas Lielbritānijas prestižās britu kinoakadēmijas (BAFTA) balvas. Apbalvošana neiztika arī bez krāšņiem sarkanā paklāja tērpiem.

 
Foto: AFP/LETA

Lupita Njongo (Lupita Nyong'o)

«12 gadu verdzībā» filmas zvaigzne Lupita Niongo uz apbalvošanas ceremoniju ieradās smaragda zaļā atlasa kleitā no modes nama «Christian Dior». Viņas šokolādes krāsas āda un smaragda zaļais tonis - perfekti!

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Andželina Džolija un Breds Pits (Angelina Jolie and Brad Pitt)

Holivudas pāris Andželina Džolija un Breds Pits noteikti atzīstami par šā gada «Baftas» izcilāko un stilīgāko pāri. Pat vakartērpos abi bija solidarizējušies: Breds Pits bija klasiskā «Valentino» smokingā, bet Džolija bija izvēlējusies seksīgu bikškostīmu no «Saint Lauren». Odziņa - abiem kājās bija lakādas kurpes!

Foto: AFP/LETA
 
Foto: Reuters/ScanPix

Keita Blanšeta (Cate Blanchett)

Balvas laureāte, aktrise Keita Blanšeta pasākumu apmeklēja eleganti klasiska griezuma kleitā no modes nama «Alexander McQueen». Kleitai bija izsmalcināta sudrabkrāsas ziedu apdruka.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: AFP/LETA

Uma Tūrmane (Uma Thurman)

Uma Tūrmane uz sarkanā paklāja sabiedrību žilbināja elegantā «Versace» vakarkleitā. Tēlu perfekti papildināja izteiksmīgais meikaps - smoky eyes.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Naomi Harisa (Naomie Harris)

Aktrise Naomi Harisa bija izvēlējusies šogad aktuālās fuksiju krāsas tērpu no «Gucci». Šo tērpu īpaši izcēluši modes kritiķi. Naomi vakarkleita drosmīgi atsedza aktrises dekoltē zonu, bet «Christian Louboutin» augstpapēžu kurpes koptēlu pieteica kā īpaši seksīgu.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AFP/LETA

Olga Kuriļenko (Olga Kurylenko)

Franču aktrise un modele Olga Kuriļenko vizēja zvīņotajā «Burberry» kleitā. Gluži kā zelta zivtiņa!

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Emija Adamsa (Amy Adams)

Beidzot arī Viktorijas Bekhemas tērps izdaiļo sarkano paklāju, to šoreiz bija izvēlējusies uzvilkt aktrise Emija Adamsa.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AFP/LETA

Lilija Alena (Lily Allen)

Šķiet, dziedātāja Lilija Alena nodēvējama par šogad košāko - kolorīto tēlu viņa radīja sadarbībā ar «Vivienne Westwood» modes namu.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Ruta Vilsone (Ruth Wilson)

Britu aktrise Ruta Vilsone bija tērpusies spīdīgā sudrabainā bikškostīmā no «Antonio Berardi’s».

Foto: AP/ScanPix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu