Slavenību smieklīgākie attaisnojumi savai rīcībai (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Arī slavenības ir tikai cilvēki un mēdz kļūdīties, arī viņiem ir grūti atzīt šīs kļūdas, tiek izdomāti dažādi smieklīgi attaisnojumi, iemesli, kāpēc kāda kļūda ir notikusi.

Aktrise Rīza Viterspūna kopā ar vīru braukusi mājās no restorāna, un pāri apturējusi policija. Rīzas vīrs bija lietojis alkoholu, un policija abus mīlniekus arestēja. Aresta mirklī Viterspūna kliegusi uz policistu, vai viņš zina, kas viņa ir, un vai tiešām viņa nevar atļauties iedzert vienu vīna glāzi par daudz?

Filmu kanāla «Nickelodeon» zvaigzne Amanda Bainsa, dzirdot, ka pie viņas dzīvokļa durvīm atrodas policija, izmeta pa logu ierīci, kura domāta marihuānas pīpēšanai; vēlāk gan aktrise skaidrojusi policijai, ka tā bija puķu vāze, kura viņai vienkārši izkritusi no rokām.

2007. gadā dziedātāja Lindsija Loena tika pieķerta ar kokaīna paciņu bikšu kabatā, aktrise noliedza, ka tās ir viņas bikses. Pēc nākamā narkotiku incidenta Loenu atzina par vainīgu narkotiku lietošanā un aktrisei tika aizliegts pārvietoties ar automašīnu, ja alkohola līmenis viņas asinīs pārsniedz 0,8 promiles. Aktrise neievēroja tiesas spriedumu, un viņai bija jāpavada diena cietumā, taču viņa tur nosēdēja nieka astoņdesmit četras minūtes.

Kad aktierim Maiklam Duglasam tika atklāts mutes vēzis, viņš paziņoja, ka ieguvis to no orālā seksa; vēlāk, klausoties un lasot cilvēku komentārus, viņš noliedza savus vārdus, sakot, ka ir pārprasts.

2006. gadā televīzijas šovu zvaigzne, mūzikas leģendas Laionela Ričija meita Nikola Ričija tika pieķerta braucam automašīnā vikodīna un marihuānas ietekmē. Jaunā sieviete mēģināja policijai iegalvot, ka abas vielas lietojusi, lai apkarotu menstruālās sāpes.

2006. gadā dziedātāja Britnija Spīrsa izraisīja fanu sašutumu. Paparaci bija nofotografējuši, ka mūziķe bērnu neliek tam domātajā sēdeklītī, bet gan braukšanas laikā tur klēpī. Britnija vainu mēģināja novelt uz paparaci fotogrāfiem, sakot, ka tas bija vienīgais veids, kā tikt no tiem prom, ka viņai nav bijis laika bērnu iesēdināt sēdeklītī.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

2002. gadā aktrise Vinona Raidere tika pieķerta zādzībā; lai netiktu sodīta, viņa veikala darbiniekiem un policijai stāstījusi, ka šādu soli veikusi tikai un vienīgi, lai iejustos savā jaunajā lomā.

2010. gadā ballīšu karalienes Parisas Hiltones somā atrada narkotiskās vielas, viņa mēģināja pārliecināt policiju, ka tās nav narkotikas, bet gan spīdīgā papīrītī ietītas košļenes. Policija nenoticēja šādam apgalvojumam.

2001. gadā dziedātāja Meraija Kerija nokļuva psihiatriskajā klīnikā nervu sabrukuma dēļ, mūziķe to vienmēr ir noliegusi un teikusi, ka klīnikā bijusi vien piecas stundas, kuru laikā gulējusi, jo viņai bija nepieciešams miegs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu