Foto: «SemaraH Hotels» pasākums «Sapņu kāzas»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Kāzu svinībām veltīts pasākums «Sapņu kāzas» norisinājās 22.februārī viesnīcā «SemaraH Hotel Lielupe», tādējādi iedibinot jaunu un skaistu ikgadēju tradīciju priekš viesnīcu tīkla «SemaraH Hotels».

Pasākums «Sapņu kāzas» notika vienā no «SemaraH Hotels» viesnīcām «SemaraH Hotel Lielupe», kuras pirmajā stāvā bija prezentēti kāzu industrijas pārstāvju sagatavoti stendi, tajos varēja saņemt dažādu speciālistu konsultācijas un padomus tik īpaša pasākuma organizēšanai. Savukārt «SemaraH Hotel Lielupe» organizēja ekskursiju pa jaunajiem viesnīcas numuriņiem un banketu zāli desmitajā stāvā ar plašu terasi, no kuras skats paveras uz gleznaino līča piekrasti un Jūrmalas pilsētu.

«SemaraH Hotels», veidojot pasākumu «Sapņu kāzas», ir apzināti norobežojies no izstādes formāta, tādējādi bija radīta neaizmirstama svētku atmosfēra, kurā katrs viesis varēja sajusties īpašs un gaidīts. Par to parūpējās Normunds Laizāns un Maija Doveika, kas bija «Sapņu kāzu» vadītāji. Savukārt muzikālo baudījumu sniedza Diāna Pīrāgs, iepriecinot katru atnākušo ar savu spēcīgo vokālu. Programmā ietilpa Austrumu deju paraugdemonstrējumi no deju studijas «Elmira», Genādija Paļčevska maģiskie priekšnesumi, bārmeņu šovs no «Biezpiena un Rozīnes» un daudz kas cits ne mazāk aizraujošs un interesants. Svētku kulminācijā viesi nobaudīja īstu kāzu torti, kuras katra kārta bija izgatavota ar dažādāku garšu, bet tortes pirmo gabaliņu, starp citu, nogaršoja jaunais pāris, kas pasākuma laikā arī paspēja apprecēties!

«SemaraH Hotels» pārstāvji ir atzinuši, ka pasākums «Sapņu kāzas» bija pirmais, ko viesnīcu tīkls ir organizējis, šādā veidā iedibinot jaunu un skaistu tradīciju, kas palīdzēs jauniem pāriem tikt galā ar sarežģīto un tajā pašā laikā tik patīkamo kāzu plānošanas procesu. «SemaraH Hotels» izsaka lielu pateicību visiem sadarbības partneriem, kas piedalījās pasākumā, kā arī visiem viesiem, kuri ieradās, jo «Sapņu kāzas» bija organizētas tieši viņiem!

Pasākuma laikā tika izlozētas dažādas vērtīgas balvas no sadarbības partneriem, un galvenajā balvā bija dāvanu karte no «SemaraH Hotels» 500 eiro vērtībā banketu zāles īrei kādā no tīkla viesnīcām.
«SemaraH Hotels» ir četru viesnīcu tīkls, kurš piedāvā atpūtas iespējas gan Rīgā, gan Jūrmalā. Plašāku informāciju meklējiet mājas lapā

www.semarahhotels.lv vai zvanot pa tālruni +371 66119339.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu