Infiniti parāda QX30 konceptauto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Ženēvas auto izstādē pasaules pirmizrādi piedzīvos kompakts Infiniti zīmola krosovers, ar kuru japāņu kompānija apliecina apņemšanos izvērst piedāvājumu krosoveru segmentā.

QX30 oficiāli pagaidām ir tikai konceptauto, taču pēc Infiniti teiktā šis automobilis demonstrē, kā izskatīsies kompakts tuvākās nākotnes premium segmenta krosovers.

Infiniti galvenais dizainers Alfonso Albaisa norāda, ka automobiļa dizainā ir īstenota sportiska plūdenuma un apvidnieciska robustuma filosofija un tā liekot saprast, ka ar QX30 iespējams jebkurā brīdī doties jebkur; ne tikai iefiltrēties lielpilsētas satiksmes burzmā.

«QX30 konceptauto ir dizainēts tā, lai braucēji tajā justos droši. Ar to var braukt pilsētā un arī ārpus tās, neraizējoties par risku nodarīt bojājumus tā hroma apdarei,» atzīmē Albaisa.

Infiniti cer, ka QX30 un tā kompaktais brālītis, hečbeks Q30, kāpinās zīmola kopējos pārdošanas apjomus Eiropā. «Kompaktie premium auto ir lielākais premium automobiļu segments Eiropā. Eiropā gada laikā tiek realizēti 2,4 miljoni premium automobiļu, un 1,2 miljoni no tiem ir kompaktnieki,» norāda Infiniti Eiropas nodaļas vadītājs Fransuā Gupīls de Buljē (Francois Goupil de Bouille).

Infiniti QX30 sērijveida versija pārdošanā nonāks nākamgad, savukārt Q30 pie zīmola dīleriem nonāks šā gada otrajā pusē. Abus auto Infiniti ražos Nissan rūpnīcā Sanderlendā, Lielbritānijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu