Dons Eirovīzijā uzstājas Vivjenas Vestvudas radītā žaketē (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Dons piedalījās Eirovīzijas nacionālās atlases otrajā pusfinālā un izpildīja dziesmu «Pēdējā vēstule». Mūziķis izcēlās ar eleganci, izturētību un šiku; kā izrādās, savu skatuves apģērbu Dons izvēlējās pats, bez stilistu palīdzības.

Foto: Nauris Garkaklis

2014.gadu var saukt par dziedātāja Dona gadu, mūziķis ir uzvarējis dziesmu konkursā «Muzikālā banka», iekļuvis Eirovīzijas nacionālās atlases finālā un ir nominēts mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta mikrofons», tomēr pat šie panākumi nav likuši Donam atkāpties no saviem principiem un par savu tēlu rūpēties pašam.

«Pats izvēlējos, ko vilkšu, un arī iegādājos apģērbu, tas nav aizlienēts. Nebija grūti izdomāt koptēlu, vēlējos ko vienkāršu un elegantu. Varu teikt lielu paldies Vivjenai Vestvudai par lielisku žaketes un krekla modeli,» priecājas Dons.

Mūziķis priecājas atkal atrasties uz Eirovīzijas skatuves, Dons stāsta, ka atšķirībā no pirmās reizes sajūtas ir pavisam citas, jo šoreiz viņš uzstājas ar paša sarakstītu dziesmu.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu