Pēc meitas piedzimšanas Kellija Klārksone vairs nespēj dziedāt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Kellija Klārksone 2014.gada jūnijā deva dzīvību meitai Rivērai Rozai un diemžēl pēc meitas dzimšanas nespēj dziedāt tā, kā dziedāja pirms grūtniecības. Sieviete ir zaudējusi savu īpašo poproka balsi.

Dziedātāja nu ir samierinājusies, ka pastāv iespējamība, ka agrākā balss vairs neatgriezīsies, un viņa ir izlēmusi iesaistīties dažādos labdarības projektos, kā arī veltīt sevi bērniem.

Vēl pirms laika Klārksone nebija tik optimistiska, viņa dienas pavadīja, dzerot vīnu un pārdzīvojot, ka ir zaudējusi visu savu dzīvi, jo bez iespējas muzicēt viņa nav nekas.

Nu dziedātāja uz visu skatās cerīgāk, iesaistās dažādos projektos, izdod savu labāko dziesmu albumu un nezaudē cerības, ka reiz spēs dziedāt ar tādu pašu atdevi un balsi, kā spēja to agrāk.

Klārksone nevēlas būt vienkārši studijas mūziķe, kur ar tehniku var izveidot tādu balsi kā vēlies, dziedātāja vēlas, kā vienmēr, uzstāties, doties turnejās, bet tas diemžēl nav iespējams.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu