Premjers pateicas ministriem par darbu viņa valdībā (20)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noslēdzot valdības sēdes atklāto daļu, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) pateicās ministriem par darbu viņa vadītajā valdībā.

«Paldies par darbu šo divu gadu garumā,» teica Dombrovskis. Viņš novēlēja panākumus Ministru prezidenta amata kandidātei Laimdotai Straujumai (V) jaunajā amatā. Savukārt pārējiem valdības locekļiem viņš novēlēja veiksmi turpmākajos darbos.

Pēc valdības sēdes premjers sacīja, ka pateicas ministriem par uzdevumiem, kurus nācies risināt ne tikai pēdējo divu gadu laikā, bet gandrīz piecu gadu garumā, izvedot valsti no finanšu un ekonomiskās krīzes, padarot to par vienu no straujāk augošajām ekonomikām Eiropas Savienībā un nodrošinot Latvijas pāreju uz eiro.

Savukārt medijiem viņš pateicās par valdības darba atspoguļošanu un pacietību, piedaloties ļoti garajās valdības sēdēs. «Paldies par neatlaidību un profesionalitāti,» noteica Dombrovskis.

Dombrovskis joprojām skops izteikumos par nākotnes plāniem

Lai gan šodien, visticamāk, bija pašreizējā Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) pēdējā valdības sēde, viņš joprojām ir skops komentāros par saviem nākotnes plāniem.

Dombrovskis informēja, ka pirmais, ko viņš darīs, ir Saeimas deputāta mandāta atjaunošana.

Viņš gan nevarēja atbildēt, kas būs pirmie darbi, ko paveiks privātajā dzīvē, kam nav atlicis laika, kamēr bija valdības vadītājs. «Tad arī domāšu. Pašreiz ir jāpabeidz visi darbi. Kad būšu Saeimā, domāšu par tālākajiem lēmumiem,» teica Dombrovskis.

Tāpat viņš nesniedza atbildi uz jautājumu, vai piekritīs kandidēt uz Eiropas Komisijas priekšsēdētāja amatu, ja viņu uzaicinās. «Par tālākajiem nākotnes plāniem es varēšu komentēt janvāra beigās vai februāra sākumā. Ļaujiet vispirms atjaunot deputāta mandātu,» viņš noteica.

Jau ziņots, ka šodien, visticamāk, ir pašreizējā premjera Valda Dombrovska pēdējā valdības sēde. Rīt plānots Saeimā apstiprināt jauno, Laimdotas Straujumas (V) veidoto valdību.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu