TLC savāc ziedojumus jauna albuma ierakstīšanai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Amerikāņu R&B grupa TLC pateikusies faniem un slavenībām, kas vietnē «Kickstarter.com» ziedoja naudu jauna albuma ierakstīšanai, vēsta izklaides ziņu portāls WENN. Kampaņa, ko ar ziedojumu atbalstīja dziedātāja Keitija Perija un aktrise Beta Midlere, ir līdz šim veiksmīgākā «Kickstarter.com» pastāvēšanas vēsturē.

TLC pagājušonedēļ uzsāka līdzekļu vākšanas kampaņu. Vajadzīgo summu 150 000 ASV dolāru (134 000 eiro) apmērā bija plānots savākt viena mēneša laikā.

Taču mērķis tika sasniegts četru dienu laikā.

«Mēs no visas sirds pateicamies faniem par atbalstu,» paziņoja TLC dalībnieces «Chilli» un «T-Boz». «Tagad zinām, ka fani ne tikai mīl, bet arī tic mums. Mēs esam saņēmušas atbalstu no ilglaicīgiem klausītājiem, kuri apmeklējuši mūsu pirmos koncertus, kā arī jauniem faniem.»

«Mūs saviļņoja arī atbalsts no citiem mūziķiem, tostarp Keitijas Perijas, «New Kids on the Block», Deva Hainsa, Rasela Simonsa, «Soulja Boy» un Betas Midleres!» pateicās grupa.

Ziedojumu pieņemšana turpināsies līdz kampaņas beigām 19. februārī.

Grupa TLC vislielāko popularitāti baudīja 90. gados. Grupa ieguvusi vairākas «Grammy» balvas, kā arī dažādās aptaujās ierindota starp labākajām sieviešu un R&B grupām.

Sākotnēji grupā TLC bija trīs dalībnieces, taču Liza Lopesa jeb «Left Eye» 2002. gadā gāja bojā autoavārijā. Grupā palikušas divas dziedātājas - Tiona Votkinsa jeb «T-Boz» un Rozonda Tomasa, kura pazīstama ar skatuves vārdu «Chilli».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu